“Arabayı tecrübeli kaptana teslim etmek gerekir”

AK Parti Sakarya Milletvekili Ali İnci ve Milletvekili Adayı Şaban Dişli seçim çalışmalarını sürdürüyor.  Sabah saatlerinde başladığı programlarını gece geç saatlerde bitiren AK Parti Sakarya Milletvekili Ali İnci, seçimlerde ülkenin tek başına iktidara ihtiyacı olduğunu belirterek, "Arabayı yol bilen, tecrübeli kaptana teslim etmek gerekir" dedi.



Memleket meselesi

İnci, seçim çalışmaları kapsamında Geyve ve Taraklı ilçesinde esnaf ve iş yerlerini, tek tek gezerek vatandaşın istek ve taleplerini aldı, vatandaştan seçimler için destek istedi. Önümüzdeki sadece bir iktidarın belirleneceği tarih olmadığını belirten İnci, "Aynı zamanda ülkemizin selametinin belirleneceği bir tarihtir. Önümüzdeki aynı zamanda sadece bir iktidar meselesi değildir, memleket meselesidir" ifadelerini kullandı.

Reformcu bir beyanname

Seçim beyannamesinin detayları hakkında bilgiler veren İnci, şöyle konuştu:

"Bu beyannamede Türkiye için kurduğumuz hayaller var. Bu beyannamede hayal tacirliği ve afaki projeler yok. Çünkü AK Parti siyasetinde millete yalan söylemek yoktur. 13 yıl boyunca milletimize verdiğimiz her sözü tuttuk. AK Parti beyannamesi insan onurunu esas alan, reformcu bir beyannamedir. Bu beyanname yerli, yenilikçi, büyümeyi esas alan bir beyannamedir. Bu beyanname Türkiye'yi yüksek gelir grubuna taşıyacak bir beyannamedir. Bu beyanname güven ve istikrar zeminiyle kazanımlarımızı koruyan bir beyannamedir.”



Güçlü bir siyasete ihtiyaç var

Geyve’de MHP’den AK Parti’ye geçen gruba “Hoşgeldiniz” diyen İnci, “Türkiye’nin ne kadar zor bir coğrafyada yaşadığını artık millet de öğrendi. vatandaş belki bir belirsizlik ya da tereddüt yaşadı. Bu belirsizlik döneminde görüldü ki Türkiye’de çok güçlü bir iktidara, güçlü bir ekonomiye ve bunları yönetecek bir stratejik akla ihtiyaç var. Bu stratejik akıl kadrolarımızda mevcut inşallah tekrar iktidar olarak yolumuza devam edeceğiz” dedi.