Milletimizin kararı bizim başımızın üzerinedir. Biz her zaman sandığa, milletin tercihlerine saygı gösteren bir parti olduk. Biz kısa mesafe koşucusu değiliz, maraton koşuyoruz. Zaman zaman yavaşlayabiliriz, zaman zaman hızlanırız ama milletimizin desteği ile hedefimize varacağız, bundan hiç şüphemiz yok. Allah milletimizden razı olsun. Şehrimize hayırlı olsun.”

Kesin olmayan sonuçlara göre AK Parti Sakarya’dan 5 milletvekili çıkarttı. İl Başkanlığı önünde sonuçları değerlendiren Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Bir genel seçimi daha beraberce sonuçlandırdık. Sakarya’da 5 vekilimiz vardı ve yine 5 vekille milletimizin hizmetinde olacağız. Biz her zaman sandığa, milletin tercihlerine saygı gösteren bir parti olduk. Milletimiz ne karar verdiye o sonuç bizim başımızın üzerinedir. Sakarya’da çalışmalarımıza devam edeceğiz. Kazanan adaylarımızı da tebrik ediyorum. Özellikle Recep Hacıeyüpoğlu ile Bilgehan Doğru’ya da çok teşekkür ediyoruz. AK Partili olmak, misyon, dava insanı olmak böyle bir azmi gerektirir. Sıralarını hiç yadırgamadan, gece gündüz çalıştılar” diye konuştu.

Yolumuza Devam Edeceğiz
Başkan Toçoğlu, “Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediye başkanları olarak görevlerimizin başındayız. Bizim tek derdimiz millete hizmet. Aynı aşkla ve şevkle çalışmalarımıza devam edeceğiz. Yoğun bir dönem geçirdik. Rabbim bizi Sakarya’da mahcup etmedi. Ülke genelinde de önemli bir oy aldık. Asla karamsarlığa düşmeden yolumuza devam edeceğiz. Allah milletimizi korusun, milletimize zeval vermesin. Asla yılgınlığa, karamsarlığa düşmeden yolumuza devam edeceğiz. Yarından itibaren yine bir seçim olacakmış gibi çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Biz kısa mesafe koşucusu değiliz, maraton koşuyoruz. Zaman zaman yavaşlayabiliriz, zaman zaman hızlanırız ama milletimizin desteği ile hedefimize varacağız, bundan hiç şüphemiz yok. Allah milletimizden razı olsun. Şehrimize hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

Mücadeleye Devam
AK Parti İl Başkanı Fevzi Kılıç ise, “Yeni seçilen milletvekillerimizi tebrik ediyoruz. Tüm adaylarımız canla başla çalıştı. Vekil sayımızı koruduk. Halkımızın iradesiyle sandıktan çıkan sonuca razıyız. Bu seçimde farklı bir konjonktür oluştu ve böyle bir sonuç ortaya çıktı. Rabbim her şeyin hayırlısını versin. Biz görevimize devam ediyoruz. Mücadelemize devam edeceğiz” dedi.