Ak Parti, ortak akıl hareketidir
 
Bu bir hizmet yarışıdır
Ak Parti’ye destek isteyen İnci, "Belediye Başkanlığım sürecinde başarılı hizmetlere imza attık. Başarı çıtamızı hep yüksekte tuttuk. Bu bir hizmet yarışıdır. Şimdi görevimizi Allah nasip ederse bir başka kulvar olan milletvekilliğinde sürdürmek istiyoruz. Sakarya'nın sesi olacağız. Sakarya'nın her köşesini, sokaklardaki insanlarımızı tanıyoruz. Bizim çalışmalarımızdan en fazla belediye başkanlarımız yararlanacaktır. Desteğiniz benim için çok önemli" dedi.
Ölüm öncesi halka,

Ölüm sonrası hakka
Arifiye Damla Kültür Derneği’ni de ziyaret eden AK Parti Sakarya Milletvekili Adayı Ali İnci de " Hep daha güzel hizmetler yapmanın gayreti ile çalıştık. Makamlar geçici hizmetler kalıcıdır. Gelecek nesillere daha yaşanabilir bir Hendek bırakmak için elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalıştık. Ölüm öncesi halka, ölüm sonrası hakka hesap vermenin bilinci ve şuuru ile hizmet verdik. Ülkemiz, Sakaryamız, Hendek'imiz ve tüm Dünya insanlığı için hizmetlerimize Ankara'dan devam edeceğiz inşallah "dedi.
Ak Parti, ortak akıl hareketidir
İnci sözlerine şöyle devam etti: “AK Partimiz bir misyon partisidir. AK Partimiz tarihin derinliklerinden gelen bir misyonu temsil eder. Biz bir ekip ve ortak akıl hareketiyiz. Bu seçimlerde ekibimizi yeniledik ve yedi güzel insanla halkımızın huzuruna çıkıyoruz. Bugün yine bir seçim atmosferinde sizlerin huzurundayız. Bu seçimler Türkiye’deki en zor seçimlerden bir tanesidir. İnşallah seçimlerde 7-0 yapacağız.”

Teşkilat eşlik etti
AK Parti Milletvekili Adayı Ali İnci, Arifiye’de esnafları, Dörtyol Sanayi esnafını ziyaret ederek vatandaşlarla sohbet etti. İnci’ye Arifiye ziyaretinde Ak Parti Arifiye İlçe Başkanı Ethem Çınar, İl Yönetim Kurulu Üyesi  Mehmet Erol, Rem Ajans Sahibi Remzi Adıyaman, Arifiye kadın kolları, ve gençlik kolları üyeleri eşlik etti.