İnci, “Her Kesimin Oyuna Talibim”


Ali İnci, seçim çalışmaları kapsamında Erenler İlçesine ziyaretlerde bulunarak vatandaşlarla bir araya geldi. Erenler’in Çaybaşı Yeniköy Mahallesine giden İnci, burada havai fişek ve meşaleler ile karşılandı.




Mahalle meydanında toplanan kalabalığa bir konuşma yapan İnci, AK Parti hükümetlerinin geride kalan 13 yıl boyunca yaptığı hizmetlerden bahsederek, “AK Parti iktidara gelmeden önce çiftçi geçinemiyordu. Çaybaşılı kardeşlerim ‘Tayyip Erdoğan fındığı 2 TL yapsın başka bir şey istemiyoruz’ diyorlardı. Şimdi fındık 20 TL fiyatlara kadar ulaştı. Muhalefete sorsanız türlü türlü bahaneler uydururlar. Fındık fiyatı düşünce AK Parti’nin suçu; çıkınca başarısı değil öyle mi? Nerede görülmüş bu mantık?” sözleriyle muhalefete yüklendi.




Hendek Belediye Başkanlığı görevinde iken yaptığı hizmetlerden bahseden Ali İnci, “Beni Sakarya’da herkes tanır. Hendek’te ki belediyecilik anlayışımızla ilçemizi bir inci haline getirdik. Gerçekleştirdiğimiz projeler bırakın Sakarya’yı; Dünya’ya nam salmış durumda. Hendek’te kimse Ali İnci çalışmadı diyemez. Muhalefet olanlar bile ‘Çalıştı ama çaldı’ diyorlar. Ben Belediye Başkanı olmadan önce zaten hayal ettiğim arabalara binebiliyordum. Göreve geldiğimde 10 ay maaşımı ihtiyaç sahiplerine dağıttım. Çalacak adam bunu yapar mı? Biz göreve geldiğimizde belediye binasının tabelası bile eksikti. Allah’a şükür şu anda Hendek’te işler yolunda. CHP’li, MHP’li kardeşlerime sesleniyorum. Hendek’e nasıl hizmet yaptıysam, Sakarya’ya da Türkiye’ye de aynı şekilde hizmet edeceğim. Oyunuza talibim.” dedi.



Ali İnci, mahalle meydanına kurulan platformun önünde yaptığı konuşmanın ardından tüm vatandaşlar ile tek tek tokalaşarak sohbet etti. Çaybaşı Yeniköy’ün her zaman AK Parti’nin yanında olduğunu belirten vatandaşlar, “Bizim mahallemiz her seçimde rekor üstüne rekor kırıyor. Bu seçim de hedef %90. İnşallah AK Partimizin 7 Güzel İnsan’ını Ankara’ya göndereceğiz.” diyerek İnci’ye söz verdiler.

İnci, vatandaşlarla sohbet ettikten sonra seçim çalışmalarına devam etmek üzere ilçeden ayrıldı.