“Kendi tankımızı, gemimizi yapıyoruz”

Ak Parti Güvenin adıdır Türk Lirası'na itibar kazandırdık

Seçim çalışmaları çerçevesinde Akyazı’da esnafları ziyaret ederek sorunlarını dinleyen Ali İnci, Türkiye'de ekonomiye dayalı yaşanan gelişmeleri anlattı.

Paradan 6 sıfır attık

AK Parti Sakarya Milletvekili Adayı Ali İnci, Sakarya’yı adım adım geziyor. İnci, geçtiğimiz gün Akyazı’ya giderek vatandaşlarla biraraya geldi. Altındere, Küçücek ve Kuzuluk mahallelerini de ziyaret eden İnci burada konuşmalar yaptı. Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan ve AK Parti İlçe Başkanı Feyzi Bora’nın da eşlik ettiği İnci, “Artık kendi tankımızı, helikopterimizi, savaş uçağımızı ve gemimizi yapıyoruz. Bilim ve teknolojide atılım yaptık, yerli haberleşme uydumuzu ürettik. Paradan 6 sıfır attık, Türk Lirası'na itibar kazandırdık. Milli gelirimizi dörde katladık, 800 milyar dolara yükselttik” şeklinde konuştu.






İlaç kuyruklarını hatırlayın

7 Haziran seçimlerinde destek isteyen Ali İnci, AK Parti öncesinde yaşanan ilaç kuyrukları ve hastanelerdeki rehin alınan hastalar gibi insana yakışmayan uygulamaları hatırlatarak AK Parti iktidarıyla birlikte sağlık sektöründe yapılan hizmetleri anlattı. AK Parti Milletvekili Ali İnci AK Parti'den önce yokluğun ve yoksulluğun olduğu, insanların ötekileştirildiği bir ülkede yaşadığımızı hatırlattı.

İkramiyeyi verirler ama sonra maaş ödeyemezler

İnci konuşmasına şöyle devam etti: “Muhalefet emeklilere iki maaş ikramiye verecek bunun hakkında neler diyeceksiniz diye soruyor vatandaşlar. Muhalefet bizim hazinede biraz paramızın olduğunu gördü. Size samimi söylüyorum iki ikramiye verirler belki ama sonrasında sizlerin maaşlarını ödeyecekleri paraları bunlar bulamaz rezil olur çıkarız. Bize 7 Haziran seçimlerinde destek olun, biz Ankara’ya ne kadar güçlü gidersek o kadar hizmet ederiz” dedi.