Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, AK Parti Sakarya İl Başkanlığı tarafından düzenlenen ‘Aile Toplantısı’na katıldı. Ernaz Tesisleri’nde gerçekleştirilen programda Başkan Toçoğlu’nun yanı sıra, AK Parti Sakarya İl Başkanı Fevzi Kılıç, ilçe belediye başkanları, İl Yönetim Kurulu üyeleri, ilçe başkanları, belediye meclis üyeleri, AK Parti Sakarya Milletvekili Aday Adayları ile çok sayıda teşkilat üyesi de yer aldı.

Kırılma Anı 
Programın açılış konuşmasında söz alan İl Başkanı Fevzi Kılıç, büyük davaların ancak büyük adamlar ile yürüyebileceğini vurguladı. Kılıç, “AK Parti milletimizin tepesine değil, gönlüne taht kurmuştur. AK Parti birbirini kollamanın, birbirinin canı olmanın davasıdır. Yol arkadaşlığı derdi paylaşmak, aynı heyecan ve duygularla hareket edebilmeyi gerektirir. Kısa süre sonra tarihin kırılma anını yaşayacağız. Genel Seçimlerde üzerimize düşen görevleri yerine getirecek, 7 güzel insanı Ankara’ya göndereceğiz. Allah birlik ve beraberliğimizi daim kılsın” diye konuştu.

Beraberliğin Adresi
İl Başkanı Kılıç’ın ardından konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, önemli bir sürecin sonuna yaklaştıklarını ifade etti. Toçoğlu, “Milletvekili aday listesinin açıklanmasına çok kısa bir süre kaldı. Her zaman ifade ettiğimiz üzere birlik ve beraberliğin adresi AK Parti’nin neferleri olarak 7 Nisan’da açıklanacak adaylarımızın yanında yer alacağız. Tüm teşkilatlarımız ile bu düsturla hareket edeceğiz” dedi.

Dava Adamıyız
AK Parti ailesinin her bir üyesini misyon ve dava adamı olarak tanımlayan Başkan Toçoğlu, konuşmasını şu şekilde sonlandırdı; “7 Haziran yeni Türkiye yolunda adeta bir milat olacak. Biz yeni Türkiye’nin en büyük ihtiyacının yeni bir sistem olduğunu biliyoruz. Birlik ve beraberlik içerisinde Türkiye’nin ilerlemesi için çalışacağız. Teşkilatlarımızın gücüne inanıyoruz.  Allah yar ve yardımcımız olsun.”

Bir ve Diri Olalım
Programın son konuşmasını AK Parti 22 ve 23. Dönem Sakarya Milletvekili Recep Yıldırım gerçekleştirdi. Türkiye’nin çok zor şartlar altından bugünlere ulaştığını kaydeden Yıldırım, “Hamdolsun AK Parti’yle binanın yapım aşaması tamamlandı. Bu binanın çatısı ise yeni bir anayasadır. AK Parti ailesi olarak el ele, gönül gönüle çalışarak 7 güzel insanı Ankara’ya taşıyabiliriz. Bir ve diri olmaya devam edelim” diye konuştu. Gerçekleştirilen programın sonunda aile fotoğrafı çekildi.