Sakarya’ya Yakışır Bir Zafer Kazanacağız

İl Başkanı Fevzi Kılıç ve Milletvekilli Adayları ile bir araya gelen Başkan Toçoğlu, “Genel Seçimler için durmadan, yorulmadan, gece gündüz çalışacağız. 7 Haziran’a tüm teşkilatımızla birlikte hazırız. Hemşerilerimizin desteği ile 7 milletvekili adayımızı Ankara’ya yollayacağız” dedi. 

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, AK Parti Sakarya İl Başkanı Fevzi Kılıç ve Milletvekilli Adayları Mustafa İsen, Ali İhsan Yavuz, Recep Uncuoğlu, Ali İnci, Recep Hacıeyüpoğlu ve Bilgehan Doğru’yu Büyükşehir’de ağırladı. Ziyarette konuşan İl Başkanı Kılıç, genel seçim sürecinde yoğun bir saha çalışması gerçekleştireceklerini ifade etti.

Hedefe Ulaşacağız

Fevzi Kılıç, “Bugün itibari ile Genel Seçim çalışmalarımız başladı. AK Parti siyasetine hedefler yön verir. Açıklanan milletvekili aday listemizle hedeflerimize ulaşmak için çalışacağız. 7 Haziran’da 7 güzel insanı Ankara’ya taşıyacağız. Tüm teşkilat kademelerimiz, Büyükşehir ve ilçe belediyelerimiz ile birlik ve beraberlik içerisinde çalışacağız. Çalınmadık kapı, sıkılmadık el bırakmayacağız. Sakarya’ya yakışır bir oy yüzdesi elde edeceğiz” diye konuştu.

Sakarya Hazır

Başkan Zeki Toçoğlu, “Aday adaylık başvurusunda bulunan 73 dava arkadaşımızla güzel bir süreç geçirdik. Parti disiplininden ödün vermeyen çalışmalar neticesinde 7 milletvekili adayımız belirlendi. Genel Seçimler için durmadan, yorulmadan, gece gündüz çalışacağız. 7 Haziran’a tüm teşkilatımızla birlikte hazırız. Hemşerilerimizin desteği ile 7 milletvekili adayımızı Ankara’ya yollayacağız. Adaylık sürecinde değerli yol arkadaşlarımıza da başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.