Hendek Belediyesi’nin ev sahipliğinde Bayraktepe’de toplanan İş Sağlığı ve Güvenliği Uzmanları kahvaltıda biraraya geldi. Toplantıya Hendek Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Kavakçı, Hendek Belediyesi Personel Müdürü Harun Kaynak, Sakarya Büyükşehir Belediyesi İş Sağlığı ve Güvenliği Uzmanı Bülent Odabaş, Hendek Belediyesi İş Sağlığı ve Güvenliği Uzmanı Ergün Özdemir ve İlçe belediyeleri İş Sağlığı ve Güvenliği Uzmanları katıldı.

İlk toplantısını Hendek’te gerçekleştiren İş Sağlığı ve Güvenliği Uzmanları, toplantısında Hendek Belediyesi Başkan Yardımcısı Ahmet Kavakçı misafirleri selamlayarak, kendilerine ev sahipliği yapmaktan mutlu olduklarını belirtti.

Kahvaltı sonrası yapılan toplantıda, iş güvenliği alanında belediyelerde alınması gereken önlemler, personelin alması gereken mesleki eğitim ve mesleki yeterlilik belgeleri ve işyerlerindeki acil durum konuları görüşüldü.  Sakarya Büyükşehir Belediyesi İş Sağlığı Güvenliği Uzmanı Bülent Odabaş da, Türkiye Belediyeler Birliğinin Büyükşehir Belediyeleri İş Sağlığı Güvenliği Uzmanları ile yapmış olduğu çalıştay hakkında bilgilendirdi.  İSG Uzmanları bundan sonraki toplantıların her ay bir ilçede yapılmasına karar verdi.