Bugün Hendek’te yediden yetmişe herkesin dilinde 23 Nisan Ulusal egemenlik ve çocuk bayramının kutlamaları için gerçekleştirilen etkinlikler damga vurdu.

Hendek Devlet Hastanesi çalışanları da 23 Nisan’ı saat 21’i gösterdiğinde Hastane Bahçesine bayraklarıyla çıkara,  Türkiye Büyük Millet Meclisi kuruluşunun ve Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının 100'üncü yılını istiklal marşını okuyarak kutladı.

Hastane Başhekimi Uz.Dr.Sedat AYDIN günün anlam ve önemine binaen, hastanenin sosyal medya hesabından bir mesaj paylaştı mesajı ; Bugün vatan sevgisinin, fedakarlığın, birlik ve beraberliğin, milli iradenin vücut bulduğu, aziz milletimizin kudret ve kararlılığının ilan olunduğu gün. Bu vesile ile Türkiye Büyük Millet Meclisi kuruluşunun ve Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının 100'üncü yılını en içten dileklerimle kutluyorum.” bu şekildeydi .

İçinde bulunduğumuz korona virüs salgınıyla mücadele çalışmalarının aralıksız sürdüğü, şu günlerde sağlık çalışanlarının önemi bir kez daha ortaya çıktığı şüphesizdir. Salgınla mücadele için önlemlerin aksatılmadan sürdürülmesi gerektiğini, vatandaşların salgınla mücadelenin ciddiyetine varmalarını istedi.