Türkiye de ünü her geçen gün artarak devam eden, kilo problemleriyle zor hayatlar yaşayan insanların hayatlarına sihirli dokunuşlarla katkı sağlayan Dr. Şebnem Güleryüz, İftar Programı ve Sakarya Şubesi’nin resmi açılış programını gerçekleştirdi. Sapanca Onis Otel’de düzenlenen iftar ve açılış programına Dr. Güleryüz’ün onlarca danışanı katıldı. Dostları da yalnız bırakmazken, başta ailesi olmak üzere İzmir, İstanbul, Bolu ve Sakarya’dan meslektaşı, hastalarıyla birlikte tam bir aile havası içinde özel diyetli menüyle oruçlar açıldı.
 
Dr. Güleryüz Kliniğin açılış ve iftar yemeği

DR. Güleryüz’ün İzmir, İstanbul, Bolu ve Sakarya’dan yakın dostlarının da yer aldığı nezih ve sohbet ortamında geçen İftar’da Kadıköy Florence Nightingale Anestezi Sorumlusu Uzman Doktor Fikret Kutlu ve Eşi Dahiliye Uzmanı Lale Hicran Özdemir, Aile Hekimi Deniz Cermik ve Eşi Erkan Çermik, Bankacı Emel Erbil, Muhasebeci Göksu Aslan ve Ailesi, Hemşire Mudavet ve Ailesi, Kaptan Gürkan Özlü ve eşi Duygu Özlü ve Ailesi, Hemşire Serpil Sağlam ve Songül Karakuş  İstanbuldan Katıldılar. hazır bulunurken, KANSER Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Nihal Akar’da katılan davetliler arasında yerini aldı. Onis Otel Yönetim Kurulu Başkanı Sami Candan, Dr. Güleryüz Kliniğin açılış ve iftar yemeğini katılan davetlileri otellerinde ağırlamaktan dolayı memnuniyetini dile getirerek, misafirlerle tek tek ilgilenmeyi de ihmal etmedi.
 
Önce kiloluydular, şimdi fit oldular

Sakarya’da faaliyete başlayalı henüz 4 ay olmasına rağmen adından sıkça söz ettiren Dr. Güleryüz’ün sihirli dokunuşlarıyla yeniden hayata pozitif tutunmalarını sağlayan Sakarya’daki danışanlar; Kerem Örme&Tekstil ve Saje Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Alican Yıldırım ve Eşi Nur Yıldırım, SATSO Dış Ticaret ve Projeler Personeli Hanife Bodur, AK Parti Erenler Belediye Başkan A. Adayı Mimar Erdal Yıldırım, Sapanca Belediyesi Basın Müdürü Şafak Başoğlu, Makinist Medyadan reklamcı Selma Kulunçlar ve Ekibi, Ssangyong Adaşen Otomotiv Personeli Zeynep Adanur ve arkadaşları, Nesrin Polat ve Ailesi ile Gazeteci Levent Candan İftar’da biraya geldi. SATSO Başkan Yardımcısı Günay Güneş ve LONCA Doğalgaz Yönetim Kurulu Başkanı Necmi İbil ise il dışında olması nedeniyle, telefonla arayarak, selamlarını iletti. Davetlilerle tek tek ilgilenen Dr. Şebnem Güleryüz ve Asistanı Songül Karakuş, katılan herkese teşekkür etti.
 



“Güleryüz”lü hastaların yüzü gülüyor

Metobalic Balance Türkiye Temsilcisi Sağlıklı Beslenme uzmanı Dr. Şebnem Güleryüz, Dr. Güleryüz başarısının, danışanlarının bilinçli, istekli ve azimli olmalarından kaynaklı ifadesini kullandı. Dr. Güleryüz, kilo problemlerinin metabolizma sorunlarını ve hastalıkları konusunda bilinçlenmesine yönelik eğitimlerin çok yararlı olduğunu aktarıp “Danışanlarımız önce problemi kendileri görüyor.Kendi metabolizmalarını tanıyor ve bilinçleniyor.  Yemek yemenin ve bundan keyif almanın aslında bir sağlık göstergesi olduğunu ama doğada her şeyde bir denge olması gerektiği gibi burada da belli noktalara dikkat etmemizi özellikle vurguluyoruz. Bundan sonrada sık sık yapacağımız eğitim ve seminerlerle çalışmaya devam edeceğiz.  Danışanlarımızı ve Sevdiklerimizi hep birlikte Güleryüz’lerle böyle bir gecede ağırlamaktan gurur ve mutluluk duyduk. Giderek büyüyen Ailemizle Sakarya’ya merhaba dedik.  Onis Otel’e katkılarından ve desteklerinden ötürü de çok teşekkür ederim. Hep birlikte Güler yüz’lü ve sağlıklı günlere.