2020 şubat ayı itibariyle Sakarya Erenler’de gıda bankacılığı kapsamında faaliyetlerde bulunmak, gıda bankacılığını tanıtmak, gıda bankacılığını yapan diğer kurum ve kuruluşlara bilgi birikimiyle destek olmak amacıyla faaliyete geçmiş olan Gıda Bankacılığı Derneği başkanı Hasan KOCACIK yaptığı açıklamada; kuruluşumuzdan buyana partner derneklerimiz ile; 85 ton erzak, 9000 çocuğa oyuncak, 800 koli hijyen seti, 3000 kişiye bayram yardımı, 8500 aileye temel ihtiyaç yardımı yapmış bulunmaktayız bu kapsamda dağıtımda bizlere destek olan Serdivan Bel. Başk. Yusuf ALEMDAR Erenler Bel. Başk. Fevzi KILIÇ, Sakarya KIZILAY Başk. Zahit TİRYAKİ ve Erenler KIZILAY Başk. Ahmet ÖZGEDİK’ e teşekkürlerimizi borç biliriz.

2020 Eylül ayı itibariyle de hayata geçirdiğimiz sosyal marketimiz ile belediyelerden, kaymakamlıktan ve müftülüklerden gelen listelere istinaden ihtiyaç sahibi ailelere tüm market, giyim ve yakacak yardımlarını ulaştırmaktayız.


SAĞLIK ÇALIŞANLARIMIZA BİR TEŞEKKÜRDE GIDA BANKACILIĞI DERNEĞİ’NDEN

2004 yılında kanun hükmünde kararname ile anayasamıza giren GIDA BANKACILIĞI yönetmeliği ile firmalar yaptıkları yardımları hem gelirler vergisine hem de kurumlar vergisine tabi olarak tamamını gider şeklinde gösterebilmekte ve vergisel avantaj sağlamaktadırlar. Gıda Bankacılığı olarak yaptığımız çalışmalar ile Gıda Bankacılığının bilinirliğini arttırarak hem firmaların vergisel avantajlardan faydalanmasını hem de ihtiyaç sahiplerinin tüm ihtiyaçlarının azami boyutta giderilmesini sağlamaya devam ediyor olacağız.

SAĞLIK ÇALIŞANLARIMIZA BİR TEŞEKKÜRDE GIDA BANKACILIĞI DERNEĞİ’NDEN

Bu kapsamda FC Gıda firması tarafından derneğimize bağışlanan sodaları da özellikle pandemi sürecinde büyük özveri ile çalışan Sakarya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi personellerine ulaştırma kararı alarak projelerimize bir yenisini ekledik.

Diyerek sağlık çalışanlarına teşekkürlerini dile getirdiler.