İNCİ: “Şehircilik ve Tarım önceliğimizdir”
 
 

MÜSİAD Türkiye’ye her alanda yön veriyor

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Sakarya Şubesi Başkanı Ahmet Genç ve Yönetim kurulu üyeleri, her hafta gerçekleştirdikleri kahvaltılı Yönetim Kurulu Toplantısı’nda bu hafta, AK Parti Sakarya Milletvekili Ali İnci ve Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü’yü ağırladı. Nezih ve sohbet havasında geçen toplantıda, Sakarya’nın sorunları ve MÜSİAD’ın çalışmaları ile geleceğe yönelik yeni projeler ele alındı.

İNCİ: Sakarya’yı beş konuda ele alıyoruz

Kendilerinin Sakarya’yı Eğitim, Şehircilik, Sanayi, Turizm ve Tarım olarak beş temel konuda ele aldıklarını dile getiren Vekil İnci; İlimizin coğrafi konumunun yanında kültürel zenginliğe de sahipolduğunu söyledi.  İnci konuşmasının devamında ise, “Biz bu zenginlikleri fırsata çevireceğiz” dedi.İnci sözlerini, sorumluluklarının bilincinde olduğunu kararları ince eleyip sık dokuyarak aldıklarını belirterek tamamladı.

 

PÜSKÜLLÜ: Tip Projemiz Kültürümüzü Korumaktır

"Bizler, kültürünü her daim, her fırsatta yaşayacak şekilde hareket eden, kıyafetlerimizden hareketlerimize kültürümüzü, adetlerimizi hep yaşayan insanlarız. Fakat geçmişimizle bağımız ne kadar köklü olsa da en büyük eksikliğimiz onlara aynı derecede günümüze taşımamamızdır. Bu eksikliğin bilinciyle mahalleye dönüşen köylerimizi şehir yapısıyla değil yöresel mimariyle hak ettikleri yere getirmek istiyoruz" dedi.

 

GENÇ: “MÜSİAD, şehre katkıda bulunan bir kurumdur”

MÜSİAD Sakarya Şube Başkanı Ahmet Genç, “Biz MÜSİAD olarak yönetmeyi değil, bu şehri yönetecek kişilerin projelerine yardımcı olmak için var olan kuruluşuz” dedi. Sakarya Milletvekili Ali İnci ile Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü’yü ağırlamaktan da mutluluk duyduklarını ifade etti.