Vitrin olacak

AK Parti Milletvekili Ali İnci’ye Hendek Belediye Başkanlığı döneminde Cemil Meriç Sosyal Bilimler Lisesi’ne yaptığı yardımlardan dolayı plaket verildi. Okulu ziyaret eden İnci eğitim önemine dair konuştu. Ziyarette İl Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Kuntoğlu, Adapazarı İlçe Milli Eğitim Müdürü Ziya Cevherli, Camili Mahallesi Muhtarı Yunus Özçelik, Cemil Meriç Sosyal Bilimler Lisesi Okul Müdürü Mehmet Topaloğlu, öğretmenler ve öğrenciler hazır bulundu.  

Sakarya vitrin olacak

Sakarya’da eğitim çok önemli olduğunu söyleyen İnci, “Ben çalışmayı seven birisiyim ve çalışmaya da hazırım. Bir öğretmen olarak bu işin içinde olduğumu belirtiyorum. Benim gibi bir vekil elinize geçirdiniz beni çalıştırın, milleti de rahatlatın.” dedi. Eğitim denildiği zaman Sakarya’nın akla geleceğini ifade eden İnci, “Bunu yapmanın gayreti içinde olacağız. Sakarya ne İstanbul’un ne de Ankara’nın arka bahçesi. Sakarya her ikisinin de vitrini olacak bir şehir.”diye konuştu.

Atıksu parasının iptali için

AK Parti Milletvekili Ali İnci, Mecliste milletvekili yemininin hemen ardından, ilk kanun teklifini Büyükşehir Yasası ile mahalleye dönüşen köylerde yaşanan atık su parası sorununu çözmek için verdi. Seçim çalışmalarında en çok karşılarına çıkan sorunun bu olduğunu söyleyen Milletvekili İnci, “Bu sorunun çözeceğime dair söz verdim ve çözmek için ilk adımı attım” dedi.

Proje okulu

Okul Müdürü Mehmet Topaloğlu, okulun erkek pansiyon şartlarının çok kötü olduğunu söyleyerek, gerekli çalışmanın yapılmasını istedi. Okul Aile Birliği’de okullarının sosyal olarak çok aktif olduğunu belirterek, kültür merkezi ve spor salonu yapılmasını talep ettiler. İnci, sorunların çözümü için gerekenlerin yapılacağını söyledi.