Yeni Hendek Kulüp Başkanı Feyzullah Köstereli, Hendek Belediyesi Bayraktepe de birlik ve beraberilik yemeği düzenledi. Yemeğe kulüp yöneticileri, sporcuları ile birlikte Hendek Kaymakamı Mustafa Ayhan, Hendek  Belediye Başkanı Ali İnci ve  AK Parti Sakarya İl Yönetim Kurulu Üyesi Şenay Sakal katıldı.
Yeni Hendek kulübünde spor yapmak bir şanstır
Sakarya süper liginde mücadele eden Yeni Hendekspor futbol takımının geçen hafta deplasmanda oynadığı ve lider koltuğunda oturan Erenler Spor takımını yenmesi kulüpte sevinç yarattı. Sporcuları hem tebrik etmek hem de gelecek maçlar için futbolculara moral vermek adına verilen yemekte bir konuşma yapan kulüp başkanı Feyzullah Köstereli, “ Biz yöneticiler sezon öncesinde kulübümüzde amatör spor yapılacağının bilinci ile yönetim oluşturduk. Bizleri maddi ve manevi destekleyen başkanımıza teşekkür ediyoruz. Sağlıklı ortamlarda yaptığımız antremanlar, kulübümüze belediyemizce sağlanan imkanlar çevremizdeki bir çok kulüpte olmayan imkanlar. İsteğimiz  ve hedefimiz odur ki kalp kırmadan, kimseyi gücendirmeden centilmenlik örneği sergileyen sporcu ordumuzun şu ana kadarki tutum ve davranışlarından onur duyuyorum. Sporda yenmek kadar yenilmek de vardır ancak hiç bir sporcumun onurundan taviz vermeden yaptıkları mücadele dışarıdan dikkatle izlenmektedir. Hendek, sporun her dalında vardır. O nedenle Yeni Hendek Spor Kulübü’nde spor yapmak  futbolcularımız için bir şanstır. Sporu seven ve destekleyen belediye başkanımız, genç,dinamik ve spor aşığı kaymakamımız ilçemiz adına büyük şanstır” Diyerek teşekkürlerini ifade etti.
Kulüp yönetimi ile birlikte  sporcuların yer aldığı moral yemeğinde  konuşma yapan Hendek Belediye Başkanı Ali İnci de bir konuşma yaptı.
Sporu para için yapanlara kulüp kapımız kapalıdır
“Yeni Hendek Spor Kulübü’nde futbol oynamanın onurunu herkes yaşayamaz” Diyen Başkan İnci, sporu amatörce yaptıklarını, profosyonel olmadan para karşılığında spor yapmak isteyenlere kulüp kapılarının kapalı olduğunu açıkça deklare etti. Başkan İnci, “kulübümüzde para karşılığı spor yapmak isteyenler kendilerine kulüp bulsunlar. “ Dedi.

Hendek sokaklarında dünya şampiyonları ile karşılaşabilirisniz
Biz Hendek olarak sporun her dalında Ülke,Avrupa ve Dünya şampiyonlarını çıkartıyoruz.. Hendek sokaklarında dünya şampiyonları ile karşılaşabilirsiniz. Bizler Hendek’i sporcu yetiştiren bir şehir konumuna getirmenin mücadelesi içersindeyiz. İnşallah sizler burada yetişecek ve büyük kulüplere transfer olacaksınız. İşte o zaman sizler spordan beklediğiniz getiriyi kazanmaya başlayacaksınız. Sizlere  tesis,malzeme konusunda her türlü desteğimi veririm bunun karşılığında sizlerden amatör bir ruhla spor yapmanızı beklerim. Kimse Hendeksporu para dağıtan bir kulüp olarak görmesin.  Sizleri bugün yetiştiren hocalarınız dün benim yetiştirdiğim gençlerdir. Başarılı olacaklarına gönülden inanıyorum. İnşallah  hocalarınızın izinde ileride çok daha iyi yerlere geleceğinize inanıyorum” Dedi.
Hep yenmek olmaz bazende yeniliverin !
Sporda yenmek kadar yenilmeninde olduğunu vurgulayan başkan İnci, Yeni Hendekspor kulübü bünyesinde bayanlar voleybol takımının olduğunu, küçük bir ilçe takımı olmasına rağmen çok büyük kulüpleri dize getirdiğini, büyük kulüplere sporcu transfer ettiğini belirterek; “görüldüğü gibi sporun her dalında ilçemizde potansiyel bir gençlik var. Ancak voleybol takımımız  hala mağlubiyet yüzü görmedi” diyerek takımı başarıyla çalıştıran İdris Demir’e  şaka yollu seslenerek “maşallah büyük takımları dize getiriyorsun ama, yenilmeninde farklı bir tadı var ara sıra yenilmeyide bilmelisin” diyerek takılması gülüşmelere yol açtı.
Başkan İnci şu ana kadar çalışmalardan ve amatör ruhun yansımasını görmekten mutluluk duyduğunu belirterek tüm takıma başarılar diledi.

Önemli olan başarıyı sürdürülebilir yapmaktır

Kaymakam Mustafa Ayhan’da yaptığı konuşmasında “ Süper lig, bal ligi gibi müsabakalarda başarılı sonuçlar alınabilir ancak önemli olan bu başarıyı devam ettirmektir. Bu da maddi güç ile olur. O nedenle yıllardır heba edilen paralar ve emekler maalesef netice vermedi. Şimdi görüyorumki Hendek en doğru olanı yaptı ve özüne döndü.  Büyük potansiyele sahip ilçemizden yetişecek sporcularımız çok daha başarılı sonuçlara imza atacaklardır. Sizlere sağlanan imkanlarla amatörce mücadelelerinizi görmek bizleri sevindiriyor. Bizler ileride sizlerin başarılı olacağınıza inanıyoruz, gençler lütfen sizlerde inanın. Başarılarınız daim olsun” Dedi.
Konuşmaların ardından Yeni Hendekspor Kulüp Başkanı Feyzullah Köstereli, Yeni Hendek spor formasına Kaymakam Mustafa Ayhan yazılı 54 numaralı formayı, Hendek Belediye Başkanı Ali İnci eliyle verdi. Moral yemeği içilen çaylarla gece geç vakitlere kadar devam etti.