Bundan 10 yıl önce kurulan Hendek Dikmen Köyü sitesi bugün 10 yaşında olduğunu bildiren site kurucusu Kadir KAZIN ilk etapta köyü ve Hendek ilçesini tanıtmak amacıyla kurduğunu belirten sitenin dün itibariyle 10 yıldır yayında olduğunu belirtti. 


Hendek İlçesinde yer alan yaylalardan Hendek Dikmen yaylasının tanıtımı ve yöre geçim kaynakları, yörede yürütülen festival ve günler gibi bir  çok bilgiye ulaşabileceğiniz sayfanın editörü Kadir KAZIN, gelecekte sayfanın çok çeşitli bilgileri paylaştığını bu bilgilere Hendek halkı ve çevrede bulunan gurbetçilerin ilçenin doğal güzelliklerini tanıtmayı amaçladığını belirtti. 

 2001 – 12 – 27 tarihinde kurulan sitenin dün itibariyle 10 yaşına bastığı öğrenildi. Site  içerik bakımından incelendiğinde 10 yılı aşan süredir yayın yapması nedeniyle, bir çok  fotoğraf galerisi ile adeta internet üzerinde zamana tanıklık etmektedir. Bunun yanı sıra yerel ve ulusal gazetelere ilk köy sitesi başlıkları ile haber konusu olmuştu. 

Köyün doğal güzellikleri, geçim kaynakları , köyden haber ve fotoğrafların yanı sıra çeşitli köy yayla şenliklerinden çeşitli video çekimlerini bulabilir ve dokümanlara ulaşabilirsiniz.
Siteye www.hendekdikmenkoyu.com adresinden inceleyebilirsiniz.