Sakarya Yerel Gazetelerin den Sakarya Yenigün Hendek İlçe Temsilcisi Hasan Öztürk, ilçede yapılan çok çeşitli doğum günü süprizleri ile doğum gününü kutladı.

Başta Hendek ilçe Kaymakamı Mustafa Ayhan, Yeni Gün Muhabiri Hasan Öztürk’ün doğum gününü ilk tebrik edenlerden olurken , tesadüfte olsa  Hendek Kaymakamı Mustafa Ayhan ile doğum günlerinin aynı güne gelmesi hatırlanmasında büyük etken oldu.

Hendek İlçe Kaymakamı Mustafa Ayhan, Hasan Öztürk’ün evine doğum günü pastası gönderek doğum gününü kutladığı öğrenildi.

Diğer yandan Hendek ilçe esnafların dan Göksel Bilgisayar’ın Sahibi Göksel Solak ve  Hendek haber aileside sürpriz bir şekilde Sakarya Yenigün gazetesi Hendek Temsilcisi Hasan Öztürk’ü Acil haber var diyerek akşam yemeği saatinde ofise kadar gelmesini sağlayarak, sürpriz doğum günü pastasıyla karşılayarak doğum gününü kutladılar.

Yenigün gazetesi Hendek Temsilcisi Hasan Öztürk; ‘Doğum gününü tebrik eden İlçe Kaymakamı Mustafa Ayhan başta olmak üzere,esnaflara ve doğum gününde kendisini gerek telefonla gerekse birebir tebrik eden herkese teşekkür ederim dedi’

Doğum gününde düzenlenen kutlamalardan ötürü duygulu anlar yaşayarak, teşekkürlerini dile getirdi.