Hendek’te faaliyet gösteren İlerin Grup Yönetim kurulu başkanı Kemal İlerin, gerçekleştirilen düğün cemiyeti ile dünya evine girdi.

Hendek Akova Mahallesinde yer alan düğün salonunda gerçekleştirilen düğün cemiyetine ; Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Erenler Belediye Başkanı Fevzi Kılıç, Ak Parti Hendek İlçe Başkanı Hasan Serdar Baykal, 25. Dönem Ak Parti Milletvekili Ali İnci , Eski Ak Parti İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu , Ak Parti Hendek Kurucu İlçe Başkanı Şenay Sakal, İş Adamı Ahmet GÜRSOY ve çok sayıda misafir , esnaf ve davetli katıldı. 

Rukiye - Mustafa gürsoy’un Kızları Ayşe ile Melek - Osman İlerin’in biricik oğulları Kemal haftasonu gerçekleştirilen düğün cemiyeti ile dünya evine girdi.

Nikah Merasimini Ekrem Yüce’nin üstlendiği, Şahitliğini Fevzi Kılıç, Hasan Serdar Baykal, Ali İnci ve Ahmet Gürsoy’un yaptığı nikah şahitliği ile nikahları kıyılan Ayşe - Kemal çiftinin evlilik cüzdanlarını Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce’ Gelin Ayşe Gürsoy İlerin’e takdim ederek mutluluklar diledi.