İnci, Kayı Obası’nda
 
Eski Hendek Belediye Başkanı ve 25. Dönem Sakarya AK Parti Milletvekili Ali İnci TRT 1'de yayınlanan "Diriliş Ertuğrul" dizisinin setini ziyaret etti. 
 
Eski Hendek Belediye Başkan’ı ve 25. Dönem Sakarya AK Parti Milletvekili Ali İnci, TRT’nin reyting rekortmeni dizisi Diriliş Ertuğrul setini ziyaret etti. İstanbul Beykoz Riva’da bulunan "Kayı obası"nı ziyaret eden İnci, yapımcı firma yetkililerinden bilgi aldı.

 

Demir dövdü
 
Kayı ve Dodurga Obası’nda çadırları, çarşı, kilimhane, talimhane, mescit ve şifahaneyi gezen İnci’ye  bu bölümlerle ilgili bilgi verildi. Demirci atölyesini de gezen İnci, "Haydır Allah, Haktır Allah" diyerek, örste demir dövdü. İnci, daha sonra yönetmenle birlikte dizideki bir sahnenin çekimine eşlik etti.  



İnci’ye kayı börkü ve tamgası
 
Set ziyaretinde İnci’ye Artuk karakterinde ki Ayberk Pekcan, Korkut Bey Karekterin deki Hüseyin Özay, Halime Karakterin’de ki Esra Bilgiç,  Aytolun karakterinde ki Evrim Solmaz  ve oyuncularla hatıra fotoğrafı çektirdi. Hayme ana karakterinde ki Hülya Darcan, İnci’ye  börk, Kayı tamgası ve ok atarken takılan yüzük (zihgir) hediye etti.
 
Diriliş’e destek
 
İnci, Hendek Belediyesi, Hendekli iş adamları ve İnci Grup olarak diziye destek verdiklerini belirterek, Sakarya’dan çıkan Yapımcı Mehmet Bozdağ’ın dizi ile kültürümüze, insanlarımıza ve özellikle gençlere büyük hizmet ettiğini söyledi. İnci, Diriliş Ertuğrul gibi bir projenin ilk gününden beri destekçisi olmaktan gurur duyduğunu sözlerine ekledi. Yaklaşık iki saat süren ziyaret sırasında Diriliş Ertuğrul Dizisi Kurumsal İletişim Müdürü Hüseyin Özçelik’te İnci’ye eşlik etti.