“Sabretmenin, şükretmenin hikmetini anlamaya çalıştığımız mübarek ramazan  ardından gelen Ramazan Bayramımızın mübarek olmasını dilerim. Bir ay boyunca kardeşlik iklimini, dayanışmayı, kaynaşmayı, yardımlaşmayı hep birlikte yaşadık. Şehrimizde, mahallemizde, akrabalarımızla, komşularımızla, kardeşlerimizle, ihtiyaç sahipleriyle, ekmeğimizi, suyumuzu bölüştük.

Bayramlar, Rabbimizin bir nimeti olmasının yanı sıra, milli birlik ve beraberliğimizi pekiştirmek, kardeşlik ahdimizi yenilemek için de önemli bir fırsattır. Bir toplumda millet olma şuurunun kuvvetlendiği en önemli günlerden olan bayram günlerinin birlik, beraber ve kardeşliğimizin pekişmesine, huzur ve refahımızın artmasına vesile olmasını temenni ederim.


İslam âleminin tamamında bayramın bayram tadında kutlanmasını umut ediyoruz. Tüm dünya üzerinde devam eden zulümlerin, savaşların, kanın, şiddetin ve iç çekişmelerin dinmesini, kan ve gözyaşının akmadığı günlerin gelmesini Yüce Allah'tan temenni ediyoruz. Bu vesileyle, Vatanımız, Bayrağımız ve Milletimiz için toprağa düşen tüm şehitlerimize, Allah’tan rahmet diliyorum.

Aziz Milletimizin ve tüm İslam aleminin Ramazan Bayramını kutluyor, sevgi ve kardeşlik duygularının coşkuya dönüştüğü bu mübarek günlerin ülkemize ve tüm insanlığa barış, huzur, sağlık ve mutluluk getirmesini diliyorum.”
 
Not: Bayramlaşma, bayramın 1.günü Saat 14:00 da  Parti Binamızda yapılacaktır. 
       Ali Kemal Sofu
Ak Parti Hendek ilçe başkanı