CHP Hendek İlçe Başkanı Reyhan Azak Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 78.yılı nedeniyle mesaj yayınladı.

Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ebediyete intikal edişinin 78.yılında özlem ve rahmetle anıyoruz.Ülkemizin,Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün hedeflediği seviyeye ulaşabilmesi adına,taşımakta olduğumuz sorumluluğu asla unutmadık.Ülkemizin aydınlık geleceği bizlerin gayretleri ve çalışmalarıyla hedefine ulaşacaktır.

Mustafa Kemal Atatürk, yaşamı boyunca güçlü bir Türkiye’nin inşası için gerekli atılımları kararlılıkla gerçekleştirmiştir.M.Kemal Atatürk mazlum uluslara yol gösteren çalışmalarıyla ,tarihin akışını değiştirmiştir. 

Çağdaş ve demokratik TürkiyeCumhuriyeti’nin kurucusu M.Kemal Atatürk’e saldırılar artmaktadır.Türkiye zorlu bir süreçten geçiyor.Darbe girişimi ve komşu ülkelerdeki savaşlar ülkemizde derin yaralar açmıştır.Bilimsel eğitimin,sosyal devletin,basın özgürlüğünün,yargı bağımsızlığının tehditlerle karşılaştığı bir dönem yaşıyoruz.Bizler bu güne kadar olduğu gibi bundan sonra da bu saldırılara, demokratik duruşumuzla karşı duracağız.

Bu duygu ve düşüncelerle; aramızdan ayrılışının 78.yılında Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü özlemle anıyor,halkımız adına saygıyla selamlıyor,emanetlerinin bekçisi olacağımızı belirtiyorum.Ruhu Şad Olsun.
                 
Reyhan AZAK
CHP Hendek İlçe Başkanı