Geçmişten aldığımız ,ders ve düstur ile gelecek nesillere hayat standartı yüksek daha güzel yarınlar, daha iyi bir Türkiye bırakma  ilkesi ile yola çıkan AK Parti’miz bugün 15. Kuruluş yıldönümünü,İlk günkü aşk ve heyecanla tüm kadrolarımızla idrak etmekteyiz. Bu kutlu yürüyüşün bir neferi oldum için Rabbime sonsuz Hamd-ü Senalar olsun.

Siyasette ağızdan ağıza dolaşarak klişe olan ‘’yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır!’’ sözünü kuru bir söz olmaktan çıkarıp her kazandığı seçim akabinde ispatını yapan AK Parti, önüne koyduğu 2023 ve 2071 hedeflerini de gerçekleştireceğinden kimsenin şüphesi olmasın .Hiç şüphesiz, kurucu liderimiz ,Reisimiz Sayın Cumhurbaşkanı’mız RECEP TAYYİP ERDOĞAN’nın bu meşakkatli yolda üstlendiği ağır sorumluluk ortadadır.

Çekilen bunca sıkıntılar , yüklenilen bu ağır sorumluluk biz gençlere daha fazla azim ve gayret göstermemiz gerektiğini açıkça göstermektedir. Bizler AK Parti Gençlik Kolları olarak Liderimiz Sayın RECEP TAYYİP ERDOĞAN ve Başbakanımız Sayın BİNALİ YILDIRIM öncülüğünde Yeni Türkiye’nin inşasında gecemizi gündüzümüze katarak hep birlikte çalışmaya devam edeceğiz .Tekrardan AK Parti’nin 15.kuruluş yıldönümünü kutluyor ve daha nice 15 senelere aynı azim ve heyecanla ulaşmamızı Cenab-ı Hak’tan niyaz ediyorum.
 
Ak Parti Hendek Gençlik Kolları Başkanı 
Muhammet Erci