HİÇBİR ZAMAN BAŞARAMAYACAKLAR

Şüphesiz ki Milletimizin bu üstün cesareti bir ve beraber olduğumuz müddetçe Türkiye Cumhuriyeti Devleti ile kimsenin başa çıkamayacağının açık bir göstergesidir.

Unutmadığımız ve asla unutturmayacağımız. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın dik duruşu, gönlü  vatan aşkıyla atan güvenlik güçlerimizin bağlılığı ve tabi ki kahraman şehitlerimiz ve cesur gazilerimizin sayesinde bu hain girişim engellendi ve tüm dünyada eşi benzeri olmayan bir demokrasi zaferi destan gibi tarihe işlendi 15 Temmuz darbe gecesi tanka ve tüfeğe imanıyla karşı koyan cesur Türk milletinin ezan, bayrak ve vatan için verdiği destansı mücadele gelecek nesillerimize bırakılacak en büyük mirastır.

Ülkemiz üzerinde kirli emelleri bulunanlar şunu çok iyi bilmeli ki; Türkiye’de artık darbeler tarihi sonlanmıştır. 16 Nisan 2017 Halkoylaması ile demokrasimiz güçlenmiş, darbe girişimlerine altyapı oluşturacak gerekçeler ortadan kaldırılmıştır.

24 Haziran’da gerçekleştirilen seçimlerle resmen uygulamaya konulan Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi cuntacıların, darbecilerin tüm emellerini boşa çıkarmıştır.
Bu vesile ile; aziz Milletimize 15 Temmuz Hain Darbe Girişiminde ve akabinde ki süreçte bağımsızlığımıza sahip çıktıkları için bir kez daha şükranlarımı sunuyorum. İlçemizde Belediyemizin düzenlediği 15 Temmuz anma etkinliklerine tüm vatandaşlarımızı davet ediyorum. Allah birlik ve beraberliğimizi bozmasın.


Ak Parti Hendek İlçe Başkanı
Ali Kemal Sofu