BAŞKAN BABAOĞLU: SAĞLIK   VE HİZMET DOLU YARINLARA

Yeni yıl mesajı yayınlayan Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, 2021’in sağlık, huzur ve mutluluk getirmesini temenni ettiklerini söyledi.

Geride kalan bir yılın ülkemiz ve şehrimiz açısından çok zor geçtiğini anlatan Başkan Babaoğlu, “ Acılarla, kayıplarımızla hüzünlenmemize neden olan 2020 yılı memleketimiz açısından unutulmayacak anıları bıraktı. Sevinçlerimizle şükrettiğimiz her yeni günde, durmak ve bitmek bilmeyen enerjimiz ve hedeflerimizle çalışmalarımıza devam ediyoruz.  Mart ayında yeni tip Koronavirüs salgınıyla alakalı verdiğimiz ilk kaybın ardından tedbirler ve kısıtlamaların uygulanmaya başlamasıyla teyakkuza geçtik. Salgının ilk gününden itibaren Devletimizin gösterdiği mücadeleyi tüm kurumlarımızla, paydaşlarımızla ortaklaşa uyguladık. Pandeminin ilk anından bu yana devam eden dezenfektan harekâtı aralıksız sürüyor. Vatandaşlarımızın bu süreçte mağdur olmamaları için ekiplerimiz tam kadro aziz hemşerilerimize hizmet verdi, vermeye devam ediyor. Gıda desteği, sıcak aş, evde temizlik hizmetleri, hasta nakilleri, karantina yurtlarına su ve sağlıkçılarımıza yönelik ulaşım desteklerimiz aralıksız devam edecek. Benimde zor bir şekilde atlattığım bu hastalıkta tedavi gören tüm vatandaşlarımıza acil şifalar diliyorum. Vefat edenlere Allah’tan rahmet, yakınlarına sabırlar dilerim” dedi.

Ekonomide yaşanan zorluklar ve pandeminin yaşandığı günlerde büyük acıya neden olan havai fişek fabrikası patlaması ile yaşanan sel felaketlerine dikkat çeken Babaoğlu, “ Saha çalışmalarımızın yanında, Cumhur İttifakının gücüyle hazırladığımız projeleri hayata geçirdik, yeni projelere başladık. Hiçbir olumsuzluğa takılmadan 91 mahallede alt yapıdan üst yapıda çalışıyoruz.  Mahallelerimizi kilitli parke, kaldırım, asfalt, alt yapı ve yağmur suyu hatlarıyla buluşturmaya  devam ediyoruz. Kronik sorunlara neşteri vuruyoruz. Bunları yaparken, bu yıl söz verdiğimiz gibi 1 Nisan’da tamamladığımız projeleri hizmete aldık. Pandemi nedeniyle açılış törenleri yapamadık. Projelerimize devam ederken, verdiğimiz sözleri bir bir yerine getiriyor, Hendek’i kalıcı çözümlerle ve vizyon projelerle geleceğe taşıyoruz. Tüm Hendek’i kucaklayarak hiçbir olumsuzluğa takılmadan, inandığımız doğrultuda yolumuza devam ediyoruz. Çok daha güzel işler yapacağız. Başlattığımız projelerimizi kısa sürede tamamlayarak, yeni projelerin startını vereceğiz. Her alanda adından söz ettiren bir Hendek’i ilmek ilmek inşa ediyoruz. Asla ve asla adalet ve hukuktan vazgeçmeden, adil ve eşit hizmetlerle, kaynakları etkin kullanmaya, milletimizin bize emanetine toz dahi kondurmadan sahip çıkmaya devam edeceğiz. Hendek bize biz Hendek’e inanıyoruz. Bu vesileyle daha güzel hizmetlerle, açılışlarda, güzel etkinlikler ve törenlerde buluşacağımız, sevgiyle ve hasretle kucaklaşacağımız günlerde buluşmayı umut ediyoruz. 2021 yılının sağlık, huzur ve mutluluk getirsin. Sağlık ve hizmet dolu yarınlarda buluşmak ümidiyle; Birliğimiz, dirliğimiz, kardeşliğimiz daim olsun” dedi