KADİR GECESİ EŞSİZ BİR FIRSATTIR

Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, ´Kadir Gecesi´ nedeniyle yayınladığı kutlama mesajında milletimiz için bol bol dua edelim çağrısında bulundu.

Birlik, beraberlik, kardeşlik ve dayanışma duygularının had safhaya ulaştığı Ramazan ayının son günlerine yaklaşıldığını hatırlatan Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, Kadir Gecesi’ne kavuşmuş olmanın heyecanını ve sevincini yaşadıklarını söyledi.   Başkan Babaoğlu, salgın nedeniyle yaşadığımız zor zamanlara değinerek, “Rabbim milletimizi korusun kollasın, yardımcısı olsun” dedi.

Ayrıca Başkan Babaoğlu mesajında şu ifadelere yer verdi; “Bu kutsal geceyi en güzel şekilde değerlendirerek bol bol dua edelim. 11 ayın sultanı Ramazan ayının içerisindeki en önemli geceyi değerlendirmemiz, rabbimizden af ve mağfiret dilememiz gerekir. Allah'ın rahmetini ve bereketini inanan kullarına dağıttığı, duaların kabul olduğu bu mübarek gecenin bereketinden faydalanmayı, rabbim cümlemize nasip etsin.  Salgının bir an evvel bitmesi ve hastalarımızın şifa bulması adına bol bol dua edelim. Bu mübarek gecenin hürmetine sağlık çalışanlarımızdan, kamu görevliliklerimizden, esnafımızdan, işçimizden, çiftçimizden hepsinden Cenab-ı Allah ayrı ayrı razı olsun. Bu tehdidin bitmesinin ardından güzel günlerde yeniden bir araya gelerek, kardeşliğimizi pekiştireceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle, tüm hemşehrilerimizin, aziz milletimizin ve Türk İslam aleminin Kadir Gecesini kutluyor, bu gecenin insanlığa barış, huzur ve sağlık getirmesini Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum” dedi.