İlçemiz Hendek de siyasi faaliyet gösteren Cumhuriyet Halk Partisi Hendek İlçe Başkanı Nihat Bayraktar Şehit Emniyet Müdürü Ali Gaffar Okkan’ın şehadetinin 20. yıl dönümünde bir mesaj yayınladı.

“Ali Gaffar OKKAN vatanını ve halkını çok seven bir Emniyet Müdürümüzün, 24 Ocak 2001 günü hain bir terör saldırısında şehit oldu.

“Makam peşinde değilim,yapacak bir şey bulamazsam babamın fırınına gider ekmek satarım” diyerek; Cumhuriyetin,demokrasinin ulusal birlik ve bütünlüğün cesurca savunucusu olmuştur. Sporun birleştirici özelliği ile vatandaş ve devlet arasındaki bağı kuvvetlendiren OKKAN teröre karşı kahramanca mücadele etmiştir.20 yıldır katillerinin hala yakalanması, olayın faili meçhul olarak kalması ülkemiz adına utanç kaynağıdır.

Bugün adı Ali Gaffar olan yüzlerce çocuk 20 yaşında,20 yıldır Hendek’imizin kahraman evladını unutmadık,unutmayacağız.Çünkü vatanı  için kahramanca çalışanlar asla unutulmazlar.

Hemşehrisi olmaktan gurur duyduğumuz cesur Emniyet müdürümüz ve 5 polis arkadaşının  haince katledilişlerinin 20.yılında rahmet ve saygıyla anıyoruz.

Nihat BAYRAKTAR 
CHP Hendek İlçe Başkanı”