HAYIRLI RAMAZANLAR HENDEK

Mübarek Ramazan ayını erişmenin huzur ve mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, “Dertlerle dertlenip sevinçlere ortak olup Ramazan sofralarını bereketlendireceğim. Ramazan-ı Şerifleriniz Mübarek olsun. Hoş geldin Ya Şehr-i Ramazan” dedi.

ŞÜKÜRLER OLSUN KAVUŞTURANA

Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, 11 ayın Sultanı Mübarek Ramazan ayına erişmenin huzur, sevinç ve mutluluğunu yaşadıklarını ifade ederek açıklamalarda bulundu. Ramazan-ı Şerifin paylaşmanın, yardımlaşmanın, dayanışmanın ve bereketin arttığı, birlik ve beraberliğin güçlendiği kutsal bir ay olduğunu ifade eden Babaoğlu açıklamasında; Bizleri Ramazan’a ulaştıran Yüce Allah’a şükürler olsun. Pandemi nedeniyle sevdiklerimizden ayrı geçirdiğimiz Ramazan ayları artık geride kaldı. 

SOFRALAR HAREKETLENECEK 

Bu gece camilerimizde sosyal mesafemizi koruyarak ilk teravih namazımızı kılacağız ve ilk sahura kalkacağız. Kurallara uyarak vatandaşlarımızla Ramazan ayında hep birlikte olmaya devam edeceğiz. İhtiyaç sahibi ailelerimizin yanında olup, yardımlarımızı ve desteklerimizi ‘Sağ elin verdiğini sol el görmeyecek’ düsturu ile gerçekleştirmeyi sürdüreceğiz. Dertlerle dertlenip sevinçlere ortak olup Ramazan sofralarını bereketlendireceğim. 

TEBRİK EDİYORUM 

Dayanışmanın, yardımlaşmanın en büyük simgesi olan içerisinde bin aydan hayırlı olan Kadir Gecesini barındıran mucizelerle dolu onbir ayın sultanı Ramazan ayının ülkemize ve Türk-İslam dünyasına hayır, huzur, sağlık ve birlik getirmesini Yüce Allah’tan niyaz ediyorum. Ramazan-ı Şerifleriniz Mübarek olsun. Hoş geldin Ya Şehr-i Ramazan” ifadelerine yer verdi. 

HAZIRLIKLAR TAMAM

Ramazan ayında ekiplerin tüm tedbir ve düzenini aldığını ifade eden Başkan Babaoğlu ayrıca Muammer Sencer Caddesinde (Otopark önü) açılacak olan Ramazan Çarşısının, iftar sofrasının vazgeçilmezi olacağını vurguladı.