BABAOĞLU: 3 MAYIS MİLLİ ŞUURUN AYAKLANMASIDIR

Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, 3 Mayıs Milliyetçiler Günü nedeniyle yayınladığı mesajda, “3 Mayıs 1944’te olduğu gibi bugünde Türk Milliyetçileri milli bir tavır ve kardeşlik içinde her türlü yanlışın karşısında dimdik durmaya devam edecektir” dedi

KAHRAMAN VATAN EVLATLARI

3 Mayıs 1944’te milliyetçi gençlerin başlattığı haklı direnişin demokrasi düşmanlarınca işkence ve eziyetlerle örselenmeye çalışıldığını hatırlatan Başkan Babaoğlu, “ Son derece müstesna ve çok önemli bir gün olan 3 Mayıs zulme ve zalime meydan okuyarak, davası ve inançlarından vazgeçmeyen Milli Şuurun adıdır. Türkçülük ülküsü yolunda korkuya teslim olmayan vatan evlatları, şanlı dik duruşu ile tarihler boyunca hep saygıyla anılacaktır. Türk milliyetçileri, bu ülkenin ve milletin her türlü değer ve kutsallarına sahip çıkarak, gelecek kuşaklara aktarılması için üzerine düşen her türlü sorumluluğu büyük bir gururla yerine getirmesini bilmiştir. 3 Mayıs 1944’te olduğu gibi bugünde Türk Milliyetçileri milli bir tavır ve kardeşlik içinde her türlü yanlışın karşısında dimdik durmaya devam edecektir” diye konuştu.

MİRASINIZ İLELEBET YAŞAYACAK

Babaoğlu sözlerine şöyle devam etti; “Bu vesileyle ‘3 Mayıs Türk Milliyetçilerinin, Türk Milletinin varlık davası için çektikleri ıstırabın, elemin gözyaşının ifadesidir’ diyen hareketimizin banisi merhum Başbuğumuz Alparslan  Türkeş Bey başta olmak üzere, ‘Yüzde yüz Türk olduğun gün cihan senindir’ diyen Nihal Atsız hocamızı, 3 Mayıs’ın muhterem isimlerini ve hayatlarını vatan millet yolunda kaybeden aziz dava şehitlerimizi rahmetle, saygıyla ve hürmetle anıyorum. Rabbim ruhlarını şad, mekanlarını cennet etsin. Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’nin emrinde bu kutsal mirasınızı yaşatarak, geleceğe aktarmak için, vatan ve bayrak için var gücümüzle mücadele ederek çalışmaya devam edeceğiz”