Kitap Fuarı Ziyaretçilerini Bekliyor

Ramazan boyunca Bulvar’da hizmet sunacak Kitap Fuarı’na tüm hemşerilerimizi bekliyoruz” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Atatürk Bulvarı’nda Sakaryalılar ile buluşan Kitap Fuarı’nın açılış programına katıldı. Gerçekleştirilen törende Başkan Toçoğlu’nun yanı sıra, Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı İbrahim Aktürk ile vatandaşlar yer aldı. Büyükşehir Belediyesi Mehter Takımı’nın özel gösterisi ile başlayan programın devamında konuşan Toçoğlu, Ramazan Ayı’nın tüm İslam alemi için hayırlar getirmesi temennisinde bulundu.

22. Ramazan Etkinliklerine Davet

Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenecek programlarla dolu dolu geçecek bir Ramazan Ayı’na daha kavuşmanın mutluluğunu yaşadıklarını da kaydeden Başkan Toçoğlu, “Sakaryapark, Kent Park, Mobil Etkinlik Tırı ve bugün açılışını gerçekleştirdiğimiz Kitap Fuarı ile Ramazan’ı tüm coşkusuyla birlikte tamamlayacağız. Bunun dışında ilçelerimizde kuracağımız gönül sofralarında yeniden bir araya gelecek; Ramazan’ın huzur ve bereket iklimini birlikte soluyacağız” diye konuştu.

Ramazan Süresince Bulvar’da

Başkan Zeki Toçoğlu konuşmasının ardından Fuar’da yer alan yayınevleri temsilcilerinin Ramazan Ayını tebrik ederek, hayırlı işler temennilerini iletti. Kitap Fuarı’nın minik ziyaretçileri ile de bir araya gelen Toçoğlu, öğrencilere kitap hediye etti. Atatürk Bulvarı’nda açılışı gerçekleştirilen Kitap Fuarı Ramazan Ayı süresince kitapseverlerin hizmetinde olacak.