Büyükşehir Belediyesi Kültür Sanat Etkinlikleri AKM’de Fiil Sanat ekibi tarafından gerçekleştirilen ve büyük ilgi gören “İşler Kesat” isimli tiyatro oyunu ile devam etti.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, kültür ve sanat alanında gerçekleştirdiği programlara ara vermeden devam ediyor. Her ay düzenli olarak planlanan ve birbirinden önemli isimlerin yer aldığı Kültür Sana Etkinlikleri AKM’de gerçekleştirilen tiyatro oyunu ile devam etti.

‘İşler Kesat’ tiyatro oyunu izleyenleri güldürdü…

Büyük ilgi gördü

Fiil Sanat tiyatro ekibi sahnede ‘İşler Kesat’ isimli komedi oyununu oynadı. Başarısız bir ticari girişimi konu alan oyun, izleyenler tarafından çok beğenildi. Hem eğlendiren hem de hayata dair önemli bir dersi anlatan oyuna ilgi büyük oldu. Salon katılımcılar tarafından tamamen doldu, oyun boyunca alkışlar hiç susmadı.

‘İşler Kesat’ tiyatro oyunu izleyenleri güldürdü…

Tüm Sakarya’yı bekliyoruz

Kültür ve Sosyal İşler Dairesi’nden yapılan açıklamada, “Büyükşehir Belediyesi olarak kültürle, sanatla, bilgiyle dolu etkinliklerimize ara vermeden devam ediyoruz. Konserlerin, tiyatro gösterilerinin, söyleşi ve panellerin yer aldığı, ülkeye mal olmuş birbirinden kıymetli isimleri ağırladığımız programlarımıza tüm Sakarya’yı bekleriz. Şubat ayı şehrimiz için dolu-dolu geçecek” denildi.