Üniversiteli Öğrenciler Dikmen Yaylasında gönüllerince eğlenerek stres attılar.

Sakarya Üniversitesi Hendek Eğitim Fakültesi Kültür ve Sanat Platformu ile Hendek Dikmen Mahalle Muhtarlığı tarafından düzenlenen Kampüs Yaylada etkinliği Öğrenciler tarafından büyük ilgi gördü.

Sakarya’nın en yüksek noktası olan Hendek dikmen Yaylasında düzenlenen etkinliğe, Hendek Kaymakamı İdris Akbıyık, Hendek Garnizon Komutanı Yzb. Umut  şık, Gölyaka Belediye Başkanı Bekir Akbulut, Düzce Hayvancılık Birlik Başkanı Erdoğan Bal, Dikmen Mahalle Muhtarı Menderes Ayvaz, Dikmenli Vatandaşlar ve çok sayıda Öğrenci katıldı.



Kampüs Yaylada etkinliğinde Öğrenciler Doğal güzelliklerin içerisinde piknik ve Şenlik havasında eğlenerek stres attı.
Kampüs Yaylada etkinliğinde Öğrenciler doğa yürüyüşleri, Çuval Yarışı ve Halat Çekme yarışları yaparak çeşitli ödüller kazandı.



Dikmen Mahalle Muhtarı Menderes Ayvaz, Sakarya Üniversitesi Hendek Eğitim Fakültesi Kültür ve Sanat Platformu ile birlikte organize ettiğimiz bu etkinlikte yaklaşık 200 Öğrencimize bir nebze olsun güzel bir zaman yaşatabildiysek mutlu oluruz. Öğrenciler gibi Yaylamızı ve Mahallemize tüm misafirleri bekliyoruz diye konuştu.


Etkinlik organizatörü Sakarya Üniversitesi Hendek Eğitim Fakültesi Kültür ve Sanat Platformu üyesi Ali Torunoğlu, arkadaşlarımız ile birlikte doğal güzellikleri yerinde görme şansımız oldu. Bu etkinlikte desteklerini bizlerden esirgemeyen Hendek Belediye Başkanımız İrfan püsküllü, Ak Parti Hendek İlçe Başkanımız Ali Kemal Sofu ve Dikmen Mahalle Muhtarımız Menderes Ayvaz’a Kültür Sanat Topluluğumuz ve tüm Öğrenciler adına teşekkür ederiz, ayrıca misafirperverlikleri için de ayrıca Dikmen Mahallesi halkında teşekkür ederiz diye konuştu.