Bizce; bu kitapta günlük konuşma dili kullanılmış, ilk sayfasından son sayfasına değin bir gerçeklik ve şiirlerde ses uyumu var, zorluklar dahi bir sadelikle anlatılmış. Şair, sevinç , umut ve sevgi kavramlarına, bir insanla konuşurcasına sesleniyor. Büyük bir inanç , direnç , başkaldırı ve şairden hemen hiç eksilmeyen bir umut görülüyor. Bir kısım şiirlerde ağır duygular, bir kısmında ise bizce, ironinin fevki var, içsel duyguların yanı sıra, yarı kapalı şiirleri de görebiliyoruz, şairin şiirleri hep kendine güvenmiş, kendinden önceki şairleri yad ediş olduğu gibi çeşitli itirazlara da raslanıyor.

Biz bu kitapta eski lezzetlere denk geldik diyebiliriz ve yine bizce bu kitap klasik Türk edebiyatında yer alma noktasında ciddi bir aday olabilir, sunum bizim takdir okuyucunundur.

 
Emeğe saygı eğer içi boş klişe bir söylem değilse, emeğe saygı sadece romantik bir söylem değilse bu kitap on sekiz senelik bir emeğin ve sabrın ürünü olarak karşımıza çıkıyor. Bunu bildirmekle kendimizi mükellef sayıyoruz.  

Şiir kitabı "Güzel Günleri Beklerken" okuyucuyla buluştu
 
   

D&R Satış Adresi İçin Tıklayın

Kitap Yurdu Satış Adresi İçin Tıklayın