‘BİR TEK ANNEM OLSUN’

Hendek Belediyesi 10 Mayıs Anneler Günü nedeniyle, “Bir tek annem olsun” adlı dijital fotoğraf sergisi etkinliği düzenliyor.  Etkinlik kapsamında annesiyle birlikte çekilmiş fotoğraflarını belediyeye iletenler Hendek’te yayınlanacak Anneler Günü videosunda yer alacak.

SADECE WHATSAPP HATTINA

Hendek Belediyesi, 10 Mayıs Anneler Günü nedeniyle farklı bir etkinliğe imza atıyor. Teknolojik imkanlar kullanılarak yapılacak Anneler Günü kutlama etkinliği hakkında bilgiler yapılan açıklamada, “ Bir tek Annem Olsun adını verdiğimiz etkinlikte annelerimizle birlikte çekilen en güzel fotoğrafların belediyemiz WhatsApp hattına iletilmesini istiyoruz. Vatandaşlarımız 0555 888 54 03 numaralı hattımıza adı, soyadı ve iletişim bilgisi ile annesiyle çekilmiş fotoğraflarını göndererek Bir Tek Annem Olsun adlı etkinliğe katılmış olacak” denildi

hendek de dijital fotoğraf etkinliği

CUMARTESİ SON GÜN

Etkinliğe isteyen herkesin 09 Mayıs Cumartesi günü saat 17.00’ye katılabileceği açıklanırken, “Sadece WhatsApp hattımıza gönderilecek olan fotoğraflardan hazırlanacak olan video 10 Mayıs Pazar gününden itibaren belediyemiz sosyal medya hesapları ve bir hafta süreyle meydanda bulunan LED ekranda yayınlanacak. Annelerimize olan sevgimizi herkese göstereceğiz” 

ÇERÇEVE YAPTIRILIP HEDİYE EDİLECEK

Açıklamada şu ifadelere yer verildi; “Ayrıca tarafımıza belirtilen süre içinde iletilen o fotoğrafları bastırarak günün anısına masa üstü çerçeve yaptırıp, vatandaşlarımıza hediye olarak göndereceğiz. Annelerimize sevgimizi gösterelim, bu güzel günde onları en güzel şekilde hatırladığımızı gösterelim”