Sakarya süper amatör liginde mücadele eden Hendek ekibi, Yeni Hendekspor’un yeni dönem çalışmaları öncesinde işadamlarına Hendek Gençlik Merkezi’nde iftar verdi.

İftara, AK Parti Sakarya Milletvekili Ali İhsan Yavuz, Hendek Belediye Başkanı Ali İnci, AK Parti Hendek İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu, AK Parti Sakarya İl Yönetim Kurulu Üyesi Şenay Sakal, Hendekspor yönetimi ve işadamları katıldı.

Olimpiyat şampiyonları Hendek'ten çıkacak

İftara katılan Hendek Belediye Başkanı Ali İnci bir konuşma yaparak“ Biz Hendekspor Kulübü olarak sporun değişik branşlarında mücadele ediyoruz. Bırakın Sakarya’yı, Marmara Bölgesini ve Türkiye’yi, Dünya şampiyonları çıkartan bir Hendek var. İşte büyük düşünmenin, geleceği planlamanın inceliği burada yatıyor. Sportif tesis zenginliği elhamdülillah ilçemizde, artık ilçemiz büyük kulüplerin kamp yapabileceği konuma yükseldi. Bunlar sizlerin gayretleri ile oldu. 2020 Olimpiyatlarında şampiyonlar çıkartmanın alt yapısını yapıyoruz. Bizler sadece spora değil sporun yanısıra engellisinden, fakir fukarasına, işsizinden işadamlarına, hastalarımızdan, köylerimize kadar yardım elini uzatıyor dolayısı ile Hendek Belediyemizin üzerine düşen yük ağırlaştı.Bu nedenle siz değerli işadamlarımızın kulüp yönetimine girmesini ve maddi katkılarda bulunarak Hendek’imizi daha ileriye taşımanızı istiyorum. Hiç değilse ayda bir toplanmanızı ve spordan eğitime, ekonomiden sosyal toplum aktiviteleri hakkında fikirler ortaya koymanızı, Hendek’in sorunlarını masaya yatırarak tartışmanızı ve projeler üretmenizi istiyorum. Sizede bu yakışır” Dedi.

Birlik mesajı

Bunun için güçlü bir yönetim oluşturma isteğini yineleyen Başkan İnci; “Süper ligde mücadele eden diğer takımlarımızı da bırakmak gibi bir lüksümüzün olmadığını ifade ediyorum ” Diyerek, birlik ve beraberliğin inançla birleştiğinde başarıyı getireceğine inandığını belirtti.