İlçemiz Hendek’te geçen yıl gerçekleştirilen kaldırım çalışmalarında köşe alanı yarım bırakılan kaldırımın tamamlanması için çalışmalara bugün başlandı.

Geçen yıl başlanan ve çalışmaları hızla devam eden, Hendek Trafik Eylem Planı Kapsamında kaldırımı bulunmayan bir çok alanda kaldırım çalışması yapılmıştı…

O alan yarım bırakıldı vatandaş ne zaman tamamlanacağını merak etmekteydi.

Başpınar Mahallesi , İlçe Merkezinde yer alan Kemalpaşa Caddesi ile Başpınar Caddesi nin kesişim noktasında geçen yıl 20 Mayıs 2020 tarihinde başlanan ve yapımı esnasında, kaldırım projesini yapmaya çalışan çalışanlarla esnaf arasında gergin anların, kavgaların yaşandığı projede tamamlanmak üzere köşe alana kadar getirilen kaldırım bir türlü tamamlanamıyordu.

Hendek’te Yarım bırakılan kaldırım sonunda tamamlanıyor

Hendek Başpınar Caddesi Üzerinde yer alan o alanda, aradan geçen 9 aylık sürede kaldırımın neden tamamlanmadığı bu haliyle durması gerek kullanımı gerekse yaşlıların düşmesine neden olabilecek riskleri bulundurur şekilde öylece tamamlanmayı bekliyordu.

Cadde sakinleri, yetkililerden geçen yıl yarım bırakılan, tamamlanamayan köşe alanının bu yıl ilk fırsatta tamamlanmasını istiyordu.

Aylar sonra kaldırımın köşe alanının tamamlanması için ekipler çalışmalara başladı.

Kaldırımın tamamlanmasıyla köşe alan gerek kullanım gerekse risklerden arınması bekleniyor.