Dün yapılan paylaşıma göre ilçemiz Hendek’te Müjdesi verilen fen lisesi ile ilgili olarak, Sakarya Valiliğinde imzalar atıldığı sosyal medya paylaşımından öğrenildi. 

Yapılan Paylaşım Şöyle oldu  ;

“Daha önce müjdesini verdiğimiz ve Hendek’imizin yıllardır hayalini kurduğu 20 derslikli Fen Lisesinin yapımı için Sakarya Valimiz Sn. Çetin Oktay Kaldırım’ın makamında protokol imzaları atıldı. Milli Eğitim Müdürlüğümüz işbirliğinde, inşallah kısa bir süre içinde okulumuzun temelini atarak inşa çalışmalarına başlayacağız.

İl Milli Eğitim Müdürümüz Sn. Fazilet Durmuş, MHP İl Başkanımız Sn. Ahmet Ziya Akar, İlçe Başkanımız Sn. Burhan Namlı ve belediyemiz iştiraki olan TÜRKAY A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Hızır Çağrı Güngör’ün de katıldığı törende atılan imzaların Hendek’imize, şehrimize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum.

Şehrimizin eğitim seviyesini arttırmak ve katma değer sağlamak adına, Sayın Valimizin öncülüğünde Milli Eğitim Müdürümüzün ve tüm ekibin vermiş olduğu destekler bize güç katıyor. Geleceğimiz için, daha güzel yarın için hep birlikte çalışmaya devam edeceğiz.”