İlçemiz Hendek Rasim Paşa Camiine Cuma Namazı Kılmak üzere gelen vatandaş, bir anda fenalaştı. Camiye Cuma Namazı kılmak üzere gelen İsmi öğrenilemeyen bir vatandaş, camide fenalaştı, Cuma Namazı Başlangıcında yaşanan olay Cuma namazı bitimine kadar sürede beklenen 112 Acil Ambulansı bir türlü gelemedi. 

Fenalaşan Kişinin Başına Hendek İlçe Jandarma Komutanlığında görevli Komutanlar yardımına koşarken, Cemaatin içinden alınarak arka alanda bir alana getirilen vatandaşın başından bir an ayrılmayarak 112’ye durumu bildirdiler. 

Defalarca aranan 112 Ekiplerinin Hendek de o esnada ambulans olmaması nedeniyle Akyazı 112 ekiplerinden çıkış yapmak suretiyle 45 Dk sürede Hendek Rasimpaşa Camii De fenalaşan hastaya müdahaleye geldiler. 

Hendek’te Namazda Fenalaştı, Dakikalarca bekledi, Ambulans Akyazı’dan geldi .

Ekiplerce Ambulansa alınan kişi sağlık durumunun kontrol edilmek üzere muayene edildi. 

İlçemiz Hendek’in 80 Bin Nüfusa ulaştığı ş günlerde, özellikle Sıcak Yaz günlerinde yaşanabilecek olumsuzluklara karşı bu denli geciken bir durum Camii Cemaatini tedirgin etti. 

‘Camii de birine bişey olsa dakikalarca ambulans bekleyeceğiz böyle şeymi olur, Ya Kalp Krizi geçiriyor olsaydı, ya başka bir durum yaşansaydı, bu durum anlaşılır değildir,  yetkililerin bu konuya dikkat etmeye davet ediyoruz’ dediler.