Uzuncaorman Mahallesinden

Kerim ve İrfan Işık’ın kardeşi, Sedat Işık’ın amcası, Yusuf Işık vefat etmiştir. Cenazesi bugün Uzuncaorman Mahallesinde Cuma namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Uzuncaorman Mahallesi Aile Kabristanlığına defnedilecektir. Merhuma Allah’tan rahmet acılı ailesine ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Rasimpaşa Mahallesinde

İkamet eden Ömer ve Öner Akyol’un babaları, Selahattin Akyol vefat etmiştir. Cenazesi bugün Akova Mahallesinde Cuma namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Akova mahallesi Aile Kabristanlığına defnedilecektir. Merhuma Allah’tan rahmet acılı ailesine ve yakınlarına başsağlığı dileriz.Ev Adresi : Rasimpaşa Mahallesi 6549. Sokak

Sarıdede Mahallesinden

Osman, Musa ve Turhan Sarı’nın  babaları, Kemal Mehmet ve Neşat Sarı’nın amcaları, Ali Sarı’nın abisi, Yusuf Sarı vefat etmiştir. Cenazesi bugün yeni camiide Cuma namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından  ilçemiz Aile Kabristanlığına defnedilecektir. Merhuma allah’tan rahmet acılı ailesine ve yakınlarına başsağlığı dileriz.Not ve Ev adresi: Sarıdede mahallesi şehit Mahmutbey ilk okul karşısındaki hanesinden alınarak yeni camiye getirilecek.