Yeşilköy Mahallesi´nden

Merhum Aziz ÖZKÜR´ün oğlu merhum Metin YILMAZ´ın damadı Yücel ve Çetin ÖZKÜR´ün kardeşleri Yaren ve Yağmur ÖZKÜR´ün babaları ilçemiz esnaflarından kasap Fahri ve aşçı İsmail ÖZKÜR´ün yeğenleri Recep , Erdal ve Fatih ÖZKÜR´ün amcaoğulları Orguhan ve Elyasa YILMAZ´ın eniştesi kasap Muharrem ÖZKÜR vefat etmiştir. Cenazesi bugün Yeşilköy Mahallesi´nde kılınacak öğle namazına müteakip Yeşilköy Aile Kabristanlığına defnedilecektir.


Nuriye Mahallesi´nden

Osman KARAGÖZ ve İkbaliye Mahallesi´nden Davut ATABEK´in torunu Kazimiye Mahallesi imam hatip´i Ferhat KARAGÖZ´ün kızı vefat etmiştir. Cenazesi bugün Kazimiye arpacık Mahallesi´nden kılınacak öğle namazına müteakip Kazimiye Aile Kabristanlığına defnedilecektir. Cenazeye gitmek isteyenler için saat 12:15 te merkez büyük camii önünden araç kaldırılacaktır.

Davut ATABEK 05316911140

Yeşilvadi Mahallesi´nden

Merhum Mehmet Ali YAŞAR´ın oğlu merhum Cavit , Bayram ve Ahmet YAŞAR´ın kardeşleri İlyas , Hasan , Salih , Şaban ve Ziya YAŞAR´ın amcalarınınoğlu Dilek ve Berber Erdem YAŞAR´ın babaları Alperen KÜÇÜK´ün dedesi Topaç Mehmet YAŞAR vefat etmiştir. Cenazesi bugün Yeşilvadi Mahallesi´nde kılınacak ikindi namazına müteakip Yeşilvadi aile kabristanlığına defnedilecektir.