Başpınar Mahallesinden 

Merhum Hayri Kuş’un oğlu İsmail, Merhum Nihat ve Vedat Kuş’un kardeşleri, Berkay ve Deniz Kuş’un babaları Cevat Kuş vefat etmiştir. Cenazesi bugün Başpınar mahallesinde ki hanesinden alınarak Yeni Camiye getirilecek kılınacak öğlen namazına mütakip ilçemiz aile kabristanlığına defnedilecektir. Dost, akraba ve din kardeşlerimize duyurulur.

Hendek Merkez

Merhum Neşat Gemi’nin oğlu, Cengiz ve Emre Gemi’nin babası, Mustafa, Kemal, Hayri, Ali ve Merhum Yılmaz Gemi’nin kardeşi, Yusuf Bıçak’ın damadı Hasan Gemi vefat etmiştir. Cenazesi bugün Yeni Camide kılınacak öğlen namazına mütakip ilçemiz aile kabristanlığına defnedilecektir. Dost, akraba ve din kardeşlerimize duyurulur.

Kırktepe mahallesinden

Tonyalı Hasan Mutlu’nun oğlu, Ahmet ve İslam Mutlu’nun babası,  Merhum İzzettin ve Harun Mutlu’nun kardeşi, Bilal Mutlu’nun amcası Mehmet Mutlu vefat etmiştir. Cenazesi bugün kırktepe caminde kılınacak öğlen namazına mütakip Kırktepe aile mezarlığına defnedilecektir. Cenazeye gitmek isteyen vatanşlarımız için saat 12 de merkez büyük cami önünden araç kaldırılacaktır. Dost, akraba ve din kardeşlerimize duyurulur.

Dereboğazı mahallesinden 

Merhum Ferhan Kenaroğlu’nun oğlu, Suat, Murat, Yavuz ve Cüneyt Kenaroğlu’nun amcasının oğlu, İlker Dane’nin dayısının oğlu, Uygar Güven ve Alper Kılavuz’un kayınpederi Reyhan Kenaroğlu vefat etmiştir. Cenazesi bugün 12.15 de dereboğazında ki hanesinden alınarak Yeni camiye getirilecek kılınacak öğlen namazına mütakip ilçemiz aile mezarlığına defnedilecektir.