İnci, “Ortak akıldan yanayız” Ziraat Odaları İl Koordinasyon Kurulu aylık olağan toplantısı Hendek’te yapıldı. Hendek Ziraat Odası Başkanı Hayri Duran’ın ev sahipliğini yaptığı toplantının ardından Uludere ve Hendek Gençlik Merkezi gezildi. Duran, evsahipliği yaptı

Her ay düzenli olarak yapılan Ziraat Odaları İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı’nın sonuncusu Hendek’te yapıldı. Hendek Gençlik Merkezi’nde toplantıya Taraklı, Geyve, Pamukova, Sapanca, Karasu, Kocaali, Kaynarca, Söğütlü, Hendek ve Karapürçek Ziraat Odası başkanları katıldı. Tarımla ilgili çeşitli sorunların görüşüldüğü ve çözüm yollarının arandığı toplantıda ziraat odası başkanları söz alarak ilçelerindeki sorunları anlattı. Hendek Ziraat Odası Başkanı Hayri Duran, oda başkanlarını Hendek’te ağırlamaktan mutluluk duyduğunu belirterek katılımlarından dolayı teşekkür etti.

Hendek hurması ve kavak mantarı

Toplantının ardından Hendek Gençlik Merkezi’nde verilen yemeğe Hendek Belediye Başkanı Ali İnci’de katılarak Hendek’te tarımı masaya yatırdılar. Hendek hurması ve kavak mantarı yetiştirilmesi için Hendek’te özel bir çalışma yaptıklarını söyleyen Başkan İnci, oda başkanları ile fikir alışverişinde bulundular. Ortak akıldan yana olduğunu söyleyen İnci, bu tarz toplantıların örnek olması gerektiğini söyledi.