Cevap yok

Hendek Nuriye Alabalık Tesislerinin yanında 4 ev bulunmaktadır. Bu evlerden birinde oturan Asiye Silinmez mahallede yaşanan sorunları dile getirmek için yetkililere dilekçe yazdı. Silinmez yazdığı dilekçenin bir örneğini de BİMER’e gönderdiğini ama hiçbir cevap alamadığını belirtti. Silinmez dilekçesinde evlerinin önüne para verip parke yaptırdıklarını ama yollarının çok kötü olduğunu sıkıntı yaşadıklarını ve yetersiz elektrik tellerinin yenilenmesini istedi.

‘Sorunlarımız görülmüyor’

Bizim halimiz ne olacak diyen Asiye Silinmez, “Hiç kimse bizim sorunlarımızla ilgilenmiyor. Önümüzde belediye seçimleri var, o zaman görüşeceğiz. Mahalle muhtarımızda yaşadığımız sıkıntıyı biliyor ama hiçbir şeyle ilgilenmiyor. Sorunlarımız hep görmezden geliniyor. Elektrik direklerinin yetersizliği yüzünden ev eşyalarımız yanıyor. Bunların yenilenip eksikliklerin giderilmesi gerekiyor. Yetkililerden bu sorunlarla alakalı gerekli incelemenin ve araştırmanın yapılmasını, mevcut yolumuzun bakım ve onarımını yapılmasını istiyoruz” dedi.  

Balıkhaneye gidilen bu yolların hemen yanından evlere gidiliyor. Mahalleli bu parkeleri para verip yaptırmış. Mahallede tesislere giden yolun 500 metrelik kısmı çok kötü. Kışın çamur yazın tozdan mahalleli bıktı. Mahallelide yetkililerden bu yolun yapılmasını ve sorunlarının çözülmesini istiyor.