Türkiye’nin her yerinden gelen Yıldız Güreş Milli Takımı 48 sporcu, Avrupa Şampiyonasına hazırlık için Hendek Belediyesi Güreş İhtisas Kulübünde kamp yapıyor. Kaymakam Orhan Burhan, Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, Başkan Yardımcıları Sinan Baylan ve Ahmet Kavakçı ile birlikte kamp yapan sporcularla sohbet edip antrenmanlarını izledi.

Kaymakam Orhan Burhan ve Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, Kulüp Başkanı Harun Kaynak’tan bilgi aldı. Baş Antrenör Serhat Karakoyunlu öncülüğünde kamp çalışmalarını yapan sporcular Ukrayna’da Avrupa Şampiyonluğu için mücadele edecek. Baş Antrenör Karakoyunlu, çalışmaların güzel ve verimli geçtiğini söyledi.

Sağlık için spor

Başkan Püsküllü, güreşçilere başarılar dileyerek “ Ben inanıyorum ki mindere çıkınca başarı elde edip dereceye gireceksiniz. Sağlıklı nesillerin yetişmesi çok önemli, sağlık için de spor yapmalısınız. Bizler Hendek Güreş Eğitim Merkezimizde birçok şampiyonlar yetiştirdik. Uluslararası şampiyonalarda sporcularımız ülkemizi en iyi şekilde temsil ederek İstiklal Marşımızı söyletip Bayrağımızı dalgalandırdılar.  İnşallah sizlerde Hendek’teki kamp sonrası katılacağınız şampiyonadan başarıyla çıkarsınız. Sizleri burada ağırlamaktan mutlu olduk. Başarılar diliyorum “ dedi.

Herşey dürüstlük ve doğruluktan geçer

Kaymakam Orhan Burhan da Yıldız Güreş Milli Takımı’nı Hendek’te görmekten mutlu olduklarını belirterek “ Atatürk’ün de dediği gibi “ Ben sporcunun zeki, çevik ve ahlaklısını severim “ sözünü boşuna söylememiş. Herşey dürüstlük ve doğruluktan geçer. İnşallah başarılı olursunuz. Katılacağınız turnuvadan da başarıyla döneceğinize inanıyoruz. Uluslararası şampiyonalarda da inşallah İstiklal Marşımızı söyletip, bayrağımızı göndere çektirirsiniz “ diyerek, yapılacak olan Avrupa Şampiyonasında başarılar diledi.

Kaymakam Orhan Burhan ve Başkan Püsküllü, sporcuların antrenmanlarını izledi.