Muhtarlarımız, demokrasinin temel taşıdır

AK Parti Milletvekili A. Adayı Ali İnci, ziyarette Muhtarlar Derneği Başkanı Erdal Erdem ile görüşerek seçim çalışmaları hakkında bilgi verdi. Büyük Türkiye hedefine ulaşmak için herkesin elini taşın altına koyması gerektiğini dile getiren İnci, bu süreçte herkesin üzerine büyük bir sorumluluk düştüğünü belirtti.

Yeni Türkiye’nin inşası AK Parti ile birlikte Türkiye’nin yeni bir kavşağa girdiğini dile getiren İnci, yapılan devrim niteliğindeki reformlarla ülkenin makus talihini yenerek, yeni bir ivme kazandığını açıkladı.16 yıl belediye başkanlığı yaptığı süre içerisinde muhtarlarla büyük bir “Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın başbakanlığı döneminde belirlenmiş 2023 hedefleri arasında dünyanın ilk on ekonomisi arasında olmak var. Yeni ve güçlü Türkiye’nin inşası için 2015 seçimleri belirleyici olacaktır.

Gelecek 8 yılda hedeflerin bir bir gerçekleştirilmesinin toplumun tüm kesimlerine doğrudan katkısı olacak. Hem yeni Türkiye’nin inşasında hem de Sakarya’nın bu yeni dönemde gereken yeri alması noktasında gece gündüz demeden çalışacağım" şeklinde konuştu. Muhtarların özlük hakları Muhtarların devletin temel yapı taşlarından birisi olduğunu dile getiren İnci, AK Parti hükümeti ile birlikte muhtarların özlük haklarında birtakım yasal düzenlemeler yapılarak iyileştirme sağlandığını sözlerine ekledi. Muhtarlar Derneği Başkanı Erdal Erdem, yapılan ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirdi ve Ali İnci’ye çıktığı bu yolda başarılar dilediler.