Hendek Belediye Başkanı Ali İnci’nin seçim beyannamesinde söz verdiği projelerden biri daha bitmek üzere.

20 bin metre kare


2009 yerel seçimlerinde hazırladığı seçim beyannamesinde Belediye garajı sözü veren Başkan Ali İnci, garaj yapımını bitiriyor. Hendek Belediyesi Entegre Tesisleri’nin bulunduğu mevki de toplam 20 bin m2 alan üzerine yapılan Belediye Garajı tam bir kompleks olarak inşa ediliyor. Belediye araçlarının park edileceği her biri 1250 m2 olan 2 adet (2500 m2) kapalı alanında yer aldığı komplekste ayrıca 1200 m2 kapalı alanda içinde kaynak atölyesi, demir atölyesi, marangozhane, yıkama yağlama, motor tamirhanesinin de yer aldığı bir bakımhane yapılıyor. Çalışan personelin her tür ihtiyacının düşünüldüğü tesiste garaj işçileri için, yemekhane,  duş, soyunma odaları, wc’nin de yer aldığı bir de sosyal tesis bulunuyor.


Projelerin yüzde 80’i tamam


  Belediye garajında malzeme ve stok depolarının da yer aldığını söyleyen Başkan İnci, “Seçim beyannamemizde söz verdiğimiz projelerimizi bir bir yerine getiriyoruz. “Hendekli her şeyin en güzeline layıktır” sloganıyla çıktığımız yolda sözlerimizi yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Projelerimizden Bel-İş Meslek Eğitim Merkezi ve İşçi Bilgi Bankası, MOBESE, Yüzme Havuzu, Çocuk Dünyası, Gençlik Merkezi, Kent Bilgi Sistemi, Hanımlar El Emekleri Çarşısı, Hendek Atatürk Stadı Kapalı Tribün, Selman Dede Kavşağı, Köprübaşı Kavşağı, Büyükdere kavşağı, Altın Bilezik Mesleki Teknik Eğitim Kursları, Doğalgaz, Her Mahalleye Fitness Park, Park Alışveriş Merkezi, 1 adet ilköğretim okulunu tamamladık. Yine seçim beyannamemizde söz verdiğimiz yayla şenliklerini yapmaya devam ediyoruz ve başarıları ödüllendiriyoruz.”dedi.


“Halka hizmet hakka hizmettir”


İnci; “ 2000 kişilik Hendek Kapalı Spor Salonu’nun temelini 2011 yılında attık. 2013 yılı başında inşallah bitireceğiz ve 100 yataklı Hendek Devlet Hastanesi’nin temellerini de bu yıl içerisinde atmış olacağız. Uludere rekreasyon projemiz  En son temelini atacağımız projemiz ise belediye binamız olacak. 2 yıl gibi kısa sürede projelerimizin yüzde 80’ini gerçekleştirmiş olduk. Bunların dışında söz vermediğimiz ama yaptığımız projelerimiz var. 12 yıldır “Halka hizmet hakka hizmettir” anlayışıyla çıktığımız yolda geriye doğru baktığımızda geldiğimiz nokta bizleri mutlu ediyor. Ama en büyük mutluluk halkımızın bu hizmetleri takdir etmesidir.” Diye konuştu.