Başkan Püsküllü’den spor kulüplerine jest

Başkan Püsküllü, kulüplere maddi destek müjdesi verdi

Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, Hendek’teki amatör spor kulüpleri başkanları ile biraraya geldi.

Hendek Belediye Meclis Salonu’nda gerçekleşen toplantıya Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, Sakarya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Yaşar Zımba ve Hendek’te faaliyet gösteren 15 amatör spor kulüpleri başkanları katıldı.



Hep birlikte çalışacağız

Başkan Püsküllü, spor kulüplerinin sorunlarını dinleyerek “ Belediye olarak spor kulüplerimize elimizden geldiği kadar destek veriyoruz.
Malzeme desteği olsun araç desteği olsun gerektiği zaman destekliyoruz. Gençlerimizi kötü alışkanlıklardan uzaklaşması adına spora yönlendirmeliyiz. Spor kulübemizin ligde oynamaları, şampiyonlukları Hendek’imiz için sevindiricidir. Hendek’imiz bireysel ve salon sporlarında hep ön planda olmuştur. Bu çıtayı daha yükseklere çıkarmak adına hep birlikte çalışacağız. Sahalarımızın ve spor tesislerimizin bakımlarını da rutin olarak yapıyoruz. Tüm spor kulüplerimize başarılar diliyorum “ Diyerek, Hendek’te faaliyet gösteren tüm amatör spor kulüplerine maddi destek yapacakları müjdesini verdi.

Faaliyetleri yakından takip ediyoruz

Sakarya Amatör Spor Kulüpleri Federasyon Başkanı Yaşar Zımba, Başkan Püsküllü’ye teşekkür ederek “ Tüm ilçelerimizdeki amatör spor kulüplerimizin faaliyetlerini yakından takip ediyoruz. Sorunlarını dinliyor, çözüm noktasında elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz “ Dedi.
Toplantı sonunda, Başkan Püsküllü, kulüp başkanlarının sorunlarını dinledi.