İslam “ Türkiyemizi hükümetsiz sizleri başsız bırakmayacağız “

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam, Bakan Yardımcısı Çiğdem Erdoğan Atabek ve Milletvekilleri Ali İnci, Recep Uncuoğlu, İl Başkanı Fevzi Kılıç’ı, Hendek  İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu, Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü,  Kadın Kolları Başkanı Emine Tosun ve yönetimi, Gençlik Kolları Başkanı. Muhammet Erci ve yönetimi ile partililer çiçeklerle karşıladı .

Bakan Ayşenur İslam, Sakarya  Milletvekilleri Ali İnci ve Recep Uncuoğlu balkon konuşması yaparak, Hendeklilere desteklerinden dolayı teşekkür ettiler.

Açılış konuşmasını yapan AK Parti İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu, ziyaretlerinden dolayı Bakan ve Milletvekillerine teşekkür etti.

Hendek iradesini ortaya koydu

Milletvekili Recep Uncuoğlu, Hendeklileri selamlayarak “ Hendek’te öyle bir güzellik ortaya koydunuz ki, Hendek iradeli bir şekilde sahip çıktı. Türkiye ortalamasında bu davaya destek verdiniz. Hiçbir karşılık beklemeden gönülden çalıştınız. Hendek çok güçlü bir şekilde çıktı. Bu davanın neferleri olarak canla başla yılmadan çalışmaya devam edeceğiz “ Dedi.

Çıktığımız yol uzun

Sakarya Milletvekili Ali İnci de, desteklerden dolayı teşekkür ederek “ Sizinle çıkmış olduğumuz yolculuk uzun bir yolculuk ve inşallah sizlerle birlikte daha uzun yıllar devam edecek. Hendek halkı dört dönem beni belediye başkanı yaptı ve milletvekilliğinde beni yalnız bırakmadı, tüm Hendeklilere ve teşkilatımıza teşekkür ediyorum. Sizleri hiç mahcup etmedim ve etmeyeceğim. Üzerimize düşen sorumluluğu layıkıyla yerine getirmek için çok çalışacağız “ Dedi.

Sakarya’ya teşekkür ediyoruz, bizlere güven tazeledi

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam da konuşmasında “ Çok zor bir süreç geçirdik. Bütün zorluklara karşı mücadele ettik. Üzüntü duyduğumuz bir sonuç var ortada. Buna rağmen Türkiye’nin en büyük ve en fazla oy alan partisiyiz. Türkiyemize ve Sakaryamıza teşekkür ediyorum. Milletimiz bize bir mesaj verdi. Gereğini yerine getirmek için canla başla çalışıyoruz ve çalışacağız. Sizlere söz veriyoruz, Türkiyemizi hükümetsiz sizleri başsız bırakmayacağız. Sakarya’ya teşekkür ediyoruz, bizlere güven tazeledi. Ali Başkanımızı meclise gönderdiğiniz için  sizlere teşekkür ediyorum. Bu yolu hep birlikte yürümeye devam edeceğiz “ Dedi.

Konuşmaların ardından, Bakan İslam ve vekiller, vatandaşlara karanfil verdi

Program sonrası Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur  İslam ve Vekiller Ali İnci, Recep Uncuoğlu, Hendek’te kamp yapan, Yıldız Grekoromen Güreş Milli Takımı’nı ziyaret ederek, tebrik edip başarılar diledi.