Mütevazi ve samimi duruşu ile dikkat çeken Bayraktar ilçeye geldiğinde öncelikle Ak parti Teşkilat Binasında Seçim Koordinasyon Merkezinin (SKM)  ile görüştü. İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu il yönetiminden Ahmet Cindioğlu Meclis Üyesi Şenay Sakal   ile küçük sanayi sitesinde ki esnafları tek tek gezip Cumhurbaşkanımızın seçim beyannamesi hakkında vatandaşlarla sohbet etti. Lütfi Bayraktar  İlçe Başkanı, Kadın Kolları Başkanı ve Belediye Başkanı ile Sarıdede Mahallesi   Tepecik Cami Derneğinin  düzenlediği iftar programına katıldı. Topluluğa kısa bir konuşma yapan Bayraktar kendini tanıtarak “ Bu mübarek Ramazan ayında Allah tutmuş olduğunuz oruçları yapmış olduğunuz ibadetleri kabul etsin inşaallah. Belki burası yeri değil ama ben Ak parti milletvekili adayı olarak sizlerden desteğinizi rica ediyorum.”dedi

Sakarya Milletvekili adayı Lütfi Bayraktar iftar Kamyoncular koopeterafini ziyaret ederek yönetim ve şoförlerden destek istedi. Yatsı ve Teravih namazını Yeni Camide kıldıktan sonra merkez üzerinde vatandaşlar ve esnafla görüşerek desteklerini istedi.







Lütfü Bayraktar’ın son durağı ise  Kadın Kolları ile Gençlik Kollarının merkezde kurduğu standa oldu. Ak Kadın ve Ak gençleri verdikleri emek ve gayretten yapmış oldukları  başarılı çalışmalardan dolayı tebrik edip teşekkürlerini sundu. Teşkilat üyelerinin de sempatisini kazanan Bayraktar “ Her birinizi yolunuz düşerse beklerim telefonum hep açık ne zaman isterseniz arayın inşaallah daha güzel günlerde tekrar görüşmek nasip olsun.”dedi. 

Ak Parti Milletvekili adayı Lütfi Bayraktar geç vakitlerde Hendek ilçesinden ayrılarak merkeze döndü.