Havanın çok soğuk olduğu köyde çok zor şartlar altında okula giden 125 öğrenciye,  kışlık yardımı yapıldı.Atkılara,berelere,eldivenlere ve okuma kitaplarına kavuşan minik öğrencilerin mutluluğu yüzlerinden okunuyordu. Ayrıca öğrencilere meyve suyu, kek oyuncak ve balon dağıtılarak öğlenciler sevindirildi. Duygularını yüzlerindeki sevinçle ifade eden küçük öğrenciler, kendilerine yapılan yardımlardan dolayı MBD Milli Birlik ve Düşünce Derneği Hendek Teşkilatına teşekkürlerini ifade ettiler.

Konu hakkında açıklamada bulunan MBD Milli Birlik ve Düşünce Derneği Hendek Teşkilatı İlçe Başkan Yardımcısı Bünyamin Halit Küskü, Hendek Teşkilatı olarak Van'ın İpekyolu İlçesine Bağlı Yatıksırt İlköğretim Okulu öğrencilerine kışlık yardımda bulunduklarını, Van,Ağrı,Diyarbakır, Hakkari, Şırnak ve tüm anadoluda ihtiyaç sahiplerine, öğrencilerimize ulaşacağız.Bu konuda çalışmalarımız sürüyor.

Kütüphane'nin İsmi Muhsin Yazıcıoğlu


Yapılan yardımlardan dolayı MBD'ye teşekkür eden Yatıksırt İlköğretim Okulu Ayşe Gül Kişi ve okul öğretmenleri, yapılan yardımlarla yardıma muhtaç öğrencilerin ihtiyaçlarının giderildiğini belirterek okulumuzda Milli Birlik ve Düşünce Derneği Hendek Teşkilatının katkılarıyla oluşturulan kütüphanenin ismini de Muhsin Yazıcıoğlu olarak belirledik.Emeği geçen tüm Milli Birlik ve Düşünce Derneği Teşkilatlarına selamlarımızı iletiyoruz.