Eski Sakarya Valisi Mustafa Büyük Hendek Kuveyii Milli'ye Ekibini kalmış oldukları Otele gelerek ziyarette bulundu. Bu yıl Adana nın kurtuluş programlarına Hendek Kuvayi Milliye heyetide katıldı.

Vali Büyük'e Hendek Kuvayii Milliye heyetini kalmış oldukları otelde ziyaret etti. Ziyaretde Hendek Kaymakamı Mustafa Ayhan ve Kuvayi Milliye Onursal Başkanı Rüştü Çürüksulunun iletmiş olduğu hediyeler takdim edildi. 

Hendek Belediye Başkanı Ali İnci nin hediyesini Kuvayii Milliye Heyet Başkanı Mustafa Baş ve Sakarya Yenigün Gazetesi Muhabiri Hasan Öztürk Takdim etti. 

Vali Büyük yapılan ziyarette şöyle konuştu ; "Yapmış olduğunuz bu ziyar beni çok mutlu etti, Sakarya'ya ve ilçelerine sevgi ve saygılarımı iletiyorum" dedi.

Düzenlenen Etkinlik den dolayı bir teşekkür konuşması yapan Hendek Kubeyi Milliye Başkanı Mustafa Baş ; "Hatır gösterip Otelimize kadar gelerek yakınlık ve samimiyet gösteren Sayın Valimiz Mustafa Büyük'e ve Bizleri Adana’nın Düşman İşgalinden Kurtuluşu münasebetiyle,  Adanaya ulaşımımız konusunda yoğun katlıları olan İlçe Kaymakamı Ayhan ve Belediye Başkanı İnci'ye teşekkür etmekteyiz." dedi.