BİR AYDA DÖRT KEZ ZIPLADI AMA BU SEFER ENSELENDİ
 
Hendek İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı İstihbarat ekipleri uzun bir süredir yaptıkları istihbarati çalışmalar sonucunda H.U isimli şahsın uyuşturucu madde ticareti yaparak gençleri zehirlediğini öğrendi. Şahıs son bir aydır dört kez uyuşturucudan işlem görerek kendisinin kullanıcı olduğunu ifade etti. İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı istihbarat ekipleri şahsın peşini bırakmadı. ekipler yaptıkları istihbari çalışmalar neticesinde H.U isimli şahsın 63 A. ... plakalı araç içerisinde gençlere uyuşturucu madde sattığı bilgisine ulaşınca operasyon için düğmeye bastı.  Ekipler 63 A. ... plakalı araç içerisindeki uyuşturucu tacirini Yeni Mahallede bir süre takip etti. Bir süre takibin ardından ekipler, araca dur ihtarı yapması üzerine şahıslar kaçmaya başladı. kısa bir kovalamacanın ardında şahıslar tecrübeli Hendek polisinden kaçamadı ve kıskıvrak yakalandılar. Araç içerisinde arama yapan ekipler uyuşturucu madde ele geçirdi. Gençlere uyuşturucu madde sattığı öğrenilen H.U isimli uyuşturucu taciri işlemleri yapılması üzerine Hendek İlçe Emniyet Müdürlüğüne getirildiler.
 
H.U isimli zehir taciri Emniyetteki işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Ferizli cezaevine gönderildi.
 
Emniyet Yetkilileri, suç ve suçlularla mücadeledeki kararlığının her zaman devam edeceğini söyledi. Gençlerimizi zehirlemeye çalışanlara fırsat vermeyeceklerini ifade eden yetkililer, vatandaşlarımızın uyuşturucu ile mücadelede emniyet yetkililerine yardımcı olunmasını belirtiler.